Oamenii sunt nebuni pentru “Pierde-ți belicul” Dieta

• Dieta se concentrează asupra microorganismelor, AKA germenilor care trăiesc în stomac

• Este scris de Burlac și Doctorii starul Dr. Travis Stork

• Se concentrează pe consumul de fibre bogate în fibre, cu conținut scăzut de zahăr, bogate în proteine


Dr. Travis Stork este cunoscut pentru găzduire Doctorii, un talk-show dedicat sănătății în timpul zilei, dar în aceste zile, este ultima sa carte care primește toată atenția. În decembrie, a eliberat Pierde-ți dieta pe burtă, o carte care are scopul de a ajuta oamenii să piardă în greutate prin concentrarea asupra bacteriilor din intestin.

Deși au trecut luni de la debutul său, cartea continuă să treacă pe lista Amazon Movers și Shakers – care a dat naștere celor mai vândute produse de pe site – și este listată în prezent ca cel mai bun best seller din categoria Diet Books. Bineînțeles, acest lucru ridică întrebarea: la ce este vorba toată hype-ul? În afară de celebrul autor – și faptul că titlul sugerează că trebuie să rezolvăm o problemă despre orice luptă umană (trebuie doar să te uiți la traficul de căutări pentru exerciții de “burtă plată” și “stomac plat”). Este vorba doar de hype marketing?

În timp ce este inteligent comercializat, ceea ce stabilește dieta în afară de mulți acolo este concentrarea asupra microbiomilor – acele microorganisme mici care trăiesc în corpul nostru, în special stomacurile noastre. Având un amestec sănătos de bacterii în intestin poate să vă mențină sănătos, scăzând șansa dumneavoastră pentru diverse boli – și vă ajută să vă păstrați greutatea sub control, conform Dr. Stork.

Cercetatorii au descoperit acum ca bacteriile intestinului, de asemenea, par sa joace un rol in procesul complex de pierdere in greutate si cresterea in greutate, scrie el. “Nu știm cu exactitate impactul pe care îl au Micul nostru Buddies asupra greutății noastre, dar învățăm suficient să credem că înțelegerea mai bună a conexiunii ne poate ajuta în timp ce ne confruntăm cu epidemia de obezitate din Statele Unite – și în propria noastră organisme.“

Vezi acest mesaj pe Instagram

Vita de berbec si salata de orz cu feta si nuca – reteta datorita Spilling the Beans #microbiome #probiotics #loseyourbellydiet #mealprep #lunches #siguranta alimentare #legume #tasty #nourishingfoods

Un post partajat de Nadine Lucas (@ nadinelucas11)

Cu toate acestea, cartea însăși nu se concentrează pe microbiome. Prima secțiune din Pierde-ți dieta pe burtă stabilește etapa, apoi partea a doua merge în care alimentele vă pot oferi acel amestec sănătos de bacterii intestinale. Partea a treia se concentrează pe alte modalități de a crește sănătatea stomacului microbiom (evitând antibioticele atunci când nu aveți nevoie de ele, exerciții fizice și ce suplimente probiotice trebuie luate, și anume), în timp ce partea a patra devine atacabilă, oferind un test de dietă, plan de masă.

În esență, acest plan de masă implică consumul de legume cu frunze și legume bogate în fibre, precum și fructe cu conținut ridicat de fibre, cu conținut scăzut de zahăr, cum ar fi afinele, murele, zmeura și perele. De asemenea, el recomandă două până la trei porții de cereale integrale pe zi, precum și șase până la șapte porții de proteine ​​- preferând nucile, legumele, peștele și laptele peste carnea de vită, porc și pui.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Și avem cină pentru săptămâna ���� # ggchallenge2017 #contest #loseyourbellydiet

Un mesaj postat de Karina Lewis (@livewelllifebetter)

În ansamblu, planul pare să fie în concordanță cu multe planuri de alimentație sănătoasă. Nici o hrană nu este în afara limitelor, deși recomandă evitarea oricărui lucru cu un conținut ridicat de zahăr.

Desi nu sunt multe povesti online de la oameni care au incercat dieta, Dr. Stork a prezentat doua femei la talk show-sale, care au pierdut 20 de kilograme – si la patru centimetri de la talie – dupa ce au urmat dieta cateva luni.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Mumia mi-a spus că trebuie să citesc #loseyourbellydiet #drtravis @thedoctorstv

Un post partajat de Brownie (@sunbabe_brownie)

“În comparație cu alte diete, există mai multă varietate. Nu m-am simțit ca și cum aș fi fost lipsită”, a spus una dintre femeile prezentate, Karen. “În termen de o săptămână, m-am simțit diferit, m-am simțit mai bine.”

De-a lungul clipului, există o clauză de respingere: Aceste rezultate nu sunt tipice. Majoritatea oamenilor au pierdut o medie de aproximativ 1 1/2 lire sterline pe săptămână. Acest lucru este în conformitate cu cele mai multe recomandări pentru pierderea în greutate sănătoasă (aproximativ 1-2 lire sterline la fiecare șapte zile).

Obțineți primele 10 sfaturi despre stomacul plat Pierde-ți dieta pe burtă aici.

Urmați Delish pe Instagram.