Noile îndulcitori fără calorii afirmă că este 100% natural

imagine

Există un nou îndulcitor fără calorii în oraș și are niște rădăcini de fructe.

Miercuri, producătorii de Splenda – ambalajele galbene omniprezente care și-au tocat propriul îndulcitor fără calorii – au anunțat lansarea viitoare a lui Nectresse în luna iulie. Potrivit companiei McNeil Nutritionals LLC, care comercializează Splenda, Nectresse va lovi rafturile ca singur îndulcitor 100% natural, fără calorii (pe servire), realizat din fructe reale. Acest nou-născut care se joacă cu zahăr își obține gustul dulce de la un pepene galben numit fruct de călugări, care, potrivit unui raport, oferă un extract de 150 de ori mai dulce decât zahărul.

Mai mult de la Delish: Rețete dulci, cu zahăr scăzut

Cu mulți consumatori care se îndepărtează de zahărul tradițional în băuturi și dulciuri pentru a evita consumul de calorii, o mulțime de substituenți fără calorii au lovit piața. Iată o defalcare a unora dintre produsele pe care le veți găsi în cele mai multe magazine de bacanie:

Dulce ‘N scăzut

Substituentul de zahăr din ambalajul roz a apărut pentru prima dată în 1957. A fost creat de Ben Eisenstadt, care deținea o companie care a pus zahăr și alte produse alimentare în pachete și fiul său, Marvin. Acest îndulcitor fără calorii își face muscatura dulce de zaharină, un îndulcitor artificial descoperit în 1879 de cercetătorii Universității Johns Hopkins.

Egal

Acest brand vine acum în câteva forme. Versiunea clasică are un gust dulce de aspartam, un îndulcitor artificial care se găsește în multe băuturi dietetice. Aspartamul, ca și mulți dintre alți îndulcitori artificiali de pe piață, a trecut prin perioade de reacție, cu alți nutriționiști, medici și cercetători care pun sub semnul întrebării efectele sale asupra organismului. Pentru cei care evită aspartamul, Equal produce de asemenea zaharină egală, care se îndulcește cu zaharină, și Sucraloză egală, care îndulcește cu sucraloză, același ingredient din Splenda.

Mai mult de la Delish: Mai multe rețete cu conținut scăzut de zahăr

Splenda

Îndulcitorul din Splenda este sucraloza, care, spune compania, “începe cu zahăr”, ​​și apoi este transformată în starea sa fără calorii. În 2005, comercianții pentru Splenda au intrat în incendiu pentru folosirea produselor “Made from sugar, așa că are gusturi ca zahărul” și alte slogane publicitare pentru produsele Splenda. La fel de Washington Post raportat, Merisant Co., care face Equal, a argumentat că a confundat consumatorii în a crede că Splenda a fost un produs natural, când a fost de fapt îndulcit cu un “compus sintetic printr-un proces chimic complex”. În 2007, producătorii Splenda au soluționat un proces adus de Merisant. Acum, ambalajul produsului anunță că “are un gust de zahăr”.

Truvia

Promovată ca îndulcitor natural, Truvia conține extracte din frunza de plante stevia, găsită în Paraguay. Pachetele conțin, de asemenea, eritritol, un alt îndulcitor non-caloric pe care compania îl spune că se găsește în pere, pepeni și struguri.

Ce credeți despre proliferarea îndulcitorilor fără calorii? Le folosiți? Care este preferatul tău și îl vei încerca pe Nectresse? Preferați zahărul natural?

Găsiți mai mult conținut grozav pe Delish:

Căutați reteta perfectă de pe pagina noastră de pornire
Aflați cele mai recente știri despre alimente
Obțineți o carte de rețete pentru a vă salva mâncărurile preferate
Înscrieți-vă la newsletter-urile noastre gratuite
Verificați-ne pe Facebook, Pinterest și Twitter