McDonald’s Adăugă cele mai uimitoare McFlurry la meniul lor

Post actualizat: 15 martie 2018 la 4:55. Est

Canada ar putea deveni cea mai tare destinație de primăvară a Americii – cel puțin dacă sunteți un fan Cadbury Creme Egg. McDonald’s și-a adus McFlurry la McDonald’s Cadbury Creme Egg McFlurry, făcându-l cel mai apropiat împușcat de americani pentru a încerca acest răsucire pe servetele moi.

Va fi disponibil doar pentru o perioadă limitată de timp, deci planificați-vă călătoria cât mai curând posibil. Cancun poate aștepta.

Post original: 26 februarie 2016 la 5:23 p.m. Est

Doar atunci când ne-am gândit că nimic nu ar putea concura cu Shamrock Shake-ul iubit, McDonald’s lansează o nouă creație sezonieră: Cadbury Creme Egg McFlurry.

imagine

McDonalds

Disponibil exclusiv în Australia (fata tristă), Creme Egg este de fapt mai populară în Regatul Unit, Canada, Australia și Noua Zeelandă. Asta nu înseamnă că americanii nu iubesc, de asemenea, deliciosul ciocolată și oul cremos – noi, desigur, la Delish. Chiar și în ciuda reacției de a folosi o ciocolată diferită, Ouăle de Cremă aduc înapoi o nostalgie care se va termina întotdeauna cu mine cumpărând cel puțin cinci de fiecare dată când le văd lângă un casetofon.

Cealaltă veste proastă despre acest tratament indulgent? Desertul conține 14 linguri de zahăr (54 grame). Aceasta este mai mult decât dublu adulți zilnic sugerată de aport de zahăr. Vrem încă unul.

O mică îngăduință este întotdeauna necesară – sau în cazul McFlurry de ou cremă, o mulțime de indulgență. Poate că aceasta este potrivirea perfectă cu tortul de morcovi Hershey’s Kisses, nr?

Urmăriți Delish pe Instagram.