Magazin nou Dunkin “Donuts” are un drive-thru doar pentru comenzi mobile

Dunkin Donuts încearcă să vă arate cum arată viitorul. Serios. Lanțul a deschis recent un nou magazin de concepte care se mândrește cu chioșcurile digitale, răcirea la rece de la robinet, și chiar și un drive-thru care le permite clienților sări peste linia dacă au comandat înainte prin intermediul aplicației mobile.

Noul magazin, situat în Quincy, MA, dispune de contoare de preluare mobilă care permit clienților să-și plaseze comenzile prin aplicația mobilă Dunkin și sări peste linia când intră și le iau. Dar ceea ce stabilește noua caracteristică a lui Dunkin, în afară de alte lanțuri de restaurante, care face și acest lucru, este că conceptul se aplică și în cazul comenzilor de tip drive-thru. Clienții care comandă în avans pot pur și simplu să conducă printr-o bandă separată de preluare pentru a lua bunurile la domiciliu la scurt timp după comandă. Discutați despre hrana “rapidă”.

Dunkin “Donuts – sau Dunkin”, așa cum se numește acum – a fost recent în mod serios de rebranding, dacă nu era deja evident. Doar vara trecută, lanțul a anunțat că va renunța la “Donuts” de la numele său pentru a se concentra mai mult pe băuturi de cafea, iar noul magazin este unul dintre primii care reflectă schimbarea. Dunkin a mai tăiat jumătate din selecțiile de gogoși din locații din întreaga țară în luna octombrie.

În plus față de toate acestea, angajații de la noul magazin vor avea sporturi nou-noute sport, împodobite cu expresii precum “Energia pozitivă” și “Bea cafea. Fii atent”. Gama Dunkin de băuturi de dimineață rece – care va include băutura rece la rece, preparatul rece, ceaiul verde și ceaiul negru, printre altele – vor fi de asemenea disponibile.

Conform Mâncare și vin, există cel puțin 50 de magazine similare care se vor deschide în întreaga țară până la sfârșitul anului.

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.

Добавить комментарий

*

− 3 = 3