Interiorul acestui superb tort de galaxie este chiar mai rece decât în ​​afara

A trecut ceva timp de când am văzut un tort care ma înduplecat cu adevărat la fel de mult cum ma îndemnat să-l consum. Acest tort de rochii de nunta este superb, dar este atat de realist si ma deranjeaza cum sa ma imbrac pe fata. Niciodată n-am crezut că nimic se poate compara cu acea frumusețe superbă și bogată, care este tortul prezentat în clasicul Matilda din copilărie. Asta, prietenii mei, este tortul viselor mele.

Desert-iubitor Heather de Sprinkle Bakes a făcut tortul cel mai magnific Cred că am văzut vreodată (Îmi pare rău Bruce Bogtrotter)

imagine

Sprinkle Bakes

Folosind tortul de catifea negru pentru interior, ea include chiar și mici picături de culoare albă ca stele pentru a emula o galaxie strălucitoare. Rezultatul funcționează perfect.

imagine

Sprinkle Bakes

imagine

Sprinkle Bakes

Procesul de a crea nebuloasa pare destul de atent, dar sunt fascinat de detalii. Dacă aveți de gând să luați acest lucru pe voi înșivă, veți avea nevoie de un burete de mare, o perie fină, o hârtie de pergament și o mulțime de vopsele colorate în culori funky. Sunt sigur că odată ce ajungi la burete și pictura devine mai puțin dureros, mai mult artist interior.

imagine

Sprinkle Bakes

Rezultatul merită. Sentimentul va fi de a tăia în această galaxie comestibilă pentru a dezvălui tortul de catifea neagră decadent cu stelele sale mici și dincolo de aroma bogată de ciocolată … Pot simți deja bucuria. Știu ce fac în vara asta.

Ia reteta completa de la Sprinkle Bakes.

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

1 + 2 =