Heads Up: Ești băut de apă incorect

Amintiți-vă când toată lumea și mama ei – dar mai ales ta mama – ți-a spus să bei mai multă apă? Dacă nu beți opt ochelari de 8 oz în fiecare zi, veți fi deshidratați!, au avertizat. Împărțiți-vă greutatea corporală în jumătate și beți zilnic câte un milion de apă!, au strigat. Este adevărat: este foarte important să consumați suficientă apă. De aceea, există sticle care clipește tăcut, dar obnoxios, atunci când ar trebui să bei, pentru că mama ta nu poate veni să lucreze cu tine.

Dar, iată ceva pe care cvasi-medici bine înțeles din viața ta a uitat să-ți spună: sunt vremuri bune să-l lăsați pe H20, și există vremuri grele – și cât de bine ar trebui să le înveți decât prin imagini stocuri oroase ciudate?

BAD: În timp ce mâncați.

african man eating dinner

Getty ImagesAndersen Ross

Un pic de gust aici și nu este groaznic, dar repetă după mine: “Nu voi bea pahare de apă în timp ce mănânc”. Acest lucru poate provoca daune asupra digestiei, deoarece apa dilata acidul clorhidric al stomacului, care ajuta la ruperea alimentelor. Dacă vă bateți, probabil că veți fi înfruntați, plini de umflături și inconfortabil.

Bine: Înainte de masă.

caucazian woman using digital tablet in restaurant

Getty ImagesDave și Les Jacobs

Acestea fiind spuse, este o practică bună să beți puțin înainte să stați să mâncați. Apa te ajută să te simți mai plin, ceea ce înseamnă că vei fi mai puțin probabil să faci prea multă mâncare atunci când nu ești chiar atât de foame. Înainte de masă, savurați un pahar de aproximativ 30 de minute.

BAD: În timpul unui antrenament intens.

Femeie on treadmill drinking water

Getty ImagesCaiaimage / Robert Daly

Aceasta contrazice tot ceea ce ai auzit vreodată, nu? Ei bine, aici este chestia: corpul tau are nevoie de electroliti – cum ar fi potasiu si sodiu – pentru a preveni crampe musculare. Bea prea multă apă poate dilua alimentarea corpului care duce la – crampe – yep. Dincolo de asta, cand transpirati, pierdeti apa si sodiu, astfel incat sa completati cu o bautura electrolitica (cum ar fi apa de nuca de cocos) ar putea fi de ajutor.

Bine: Când te trezești.

trezindu up with a bit of refreshment

Getty ImagesPeopleImages

Tradiția japoneză învață că apa de băut pe un stomac gol primul lucru dimineața ajută la menținerea tenului caută tineri și contribuie la scăderea în greutate. Acesta din urmă se datorează faptului că accelerează metabolismul. Unii oameni le place să adauge lamaie, care a fost sugerată pentru a ajuta digestia și a preveni creșterea în greutate.

BAD: În timp ce stai în picioare.

japonez woman drinking a bottle of water.

Getty ImagesShuji Kobayashi

Aceasta se bazează pe învățăturile ayurvedice și nu a fost dovedită de niciun studiu de medicină occidentală – deci luați de la el ceea ce veți face. Se pare că, atunci când oamenii stau în picioare, au tendința de a lua în apă mai repede, adică și ei vor lua mult oxigen. Aceasta ar putea duce la probleme cardiace și pulmonare.

Bună: Când pipița ta este întunecată.

Închide up of woman's feet while sitting on toilet
Getty ImagesMarkus Moellenberg

Oriunde te afli, indiferent ce faci – lucrezi la sala de gimnastica, mananci cina la restaurantul preferat – daca urina ta are o culoare galbena, probabil ai deshidratat. Incet cresteti aportul de apa.

imagine
Con Poulos

COMANDĂ ÎN AVANS ACUM Delish Cookbook, barnesandnoble.com

Добавить комментарий

*

9 + 1 =