Flamin “Hot Cheetos Ice Cream există și suntem cu precauție optimizați în legătură cu aceasta

Am văzut fierbinte Cheetos folosit ca un ingredient neașteptat în unele feluri de mâncare destul de clasice – mac și brânză, curcani de Ziua Recunostintei, etc – dar nu am văzut-o niciodată așa folosită. În cazul în care nu ați auzit, puteți cumpăra înghețată cu gheață Hot Cheetos de la un magazin de înghețată din California.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Hot Cheetos plus vanilie moale servi ?! �� Mare deschidere pentru cel mai nou loc de desert din oraș @drilldicecream! 1 MEMBRU GRATUIT pentru primii 100 de oaspeți și toată lumea va avea șansa de a câștiga un comutator Nintendo! #drilldicecream Snapchat: foodwithmichel

Un post partajat de foodwithmichel (@foodwithmichel) pe

Nu, nu este un exercițiu. Cineva acolo a combinat, de fapt, aceste picături picante, roșii de porumb roșii cu înghețată și, sincer, nu sună ca o combinație teribilă.

Magazinul în cauză este un nou magazin de înghețată, numit Drill’d Ice Cream, bazat pe LA, și este un magazin cunoscut pentru combinațiile sale de înghețată quirky. Gustul preparat se află sub numele de “Hot as Hell” în meniul restaurantului, și este un amestec de Hot Cheetos și înghețată de vanilie, care se potrivește cu Hot Cheetos zdrobit. Inghetata de specialitate costă 7.50 dolari, și o puteți comanda într-o ceașcă sau în conul de vafe.

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.