Este crema de gheata Ramen nou tort de raidrop?

Am fost complet împinși de tortul de ploaie, tendința japoneză a deserturilor care a devenit virală acum câteva luni, dar cea mai nouă farfurie de jeleu tocmai a luat totul la un nivel complet nou. Înghețată de rățușuri există în lume și, dacă sunteți complet împrăștiată acum, nu fi, pentru că nu este nici înghețată, nici ramen. Dar e asa de rece.

Dacă vă imaginați o ceașcă de fidea á la mode chiar acum, lemme doar să vă vorbesc prin asta. Nu există fidea sau înghețată în acest castron și, în ciuda numelui total de frunze, este de fapt complet elegant, complicat și superb. Magazinul de deserturi din New York, Bucătăria desertului, servește acest desert serios creativ, și având în vedere cât de unic este, este o șansă bună ca aceasta să devină cea mai nouă tendință de desert. Dar dacă nu este înghețată sau ramen, ce este de fapt?

Vezi acest mesaj pe Instagram

ICE CREAM RAMEN OMG �������������� ia-o la @dessertkitchennyc! #FoooodieeeObsessionEatHAGAȚI prietenii tăi care nu au nevoie de asta!!

Un post partajat de EatMeNYC – Chloe Johnson (@eatmenyc)

“Înghețată” este făcută cu gheață zdrobită acoperită cu lapte evaporat, iar în ceea ce privește fidea, ei sunt kanten, care sunt fidea tradiționale japoneze de jeleu, care sunt făcute din alge, oferindu-le un aspect asemănător cu jeleu. Astfel ei sunteți taitei, ele nu sunt o ceașcă de fidea.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Nu m-am gândit niciodată că voi avea un moment de tăiței cu orice desert, dar acum știu că pot avea un singur prieten. Recomandat: ramen de gheață (gheață rasă cu lapte de nucă de cocos, pepene galben, mango, tort de orez și frunze cu jeleu aromat). . . . . . . #deprodus alimentar #apartament #apacitate #eaceeeeeats #devourpower #foodbeast #eatupnewyork # foodporndaily1 #feedfeed #forkyeah #eatnowplaylater #bestfoodworld #noBSfood #buzzfeast # f52grams #tryitordiet #noleftovers #ycdining #foodgasm #topcitybite #eatfamous #thedailybite #eater #zagat #foodilysm #foodiegram

Un post partajat de ��Have u fed ur prietena încă? (@feedyourgirlfriend) pe

Fidea albastră translucidă este servită deasupra unui castron de gheață zdrobită, mochi, pepene galben și mango, apoi este complet acoperit cu lapte evaporat și servit cu o parte de sirop de piersici albi.

Vezi acest mesaj pe Instagram

de obicei am pus muzica la clipuri alimentare, dar comentariul în fundal este cel mai bun ���� #RamenIceCream (�� via: @eatmenyc)

Un post partajat de chlöe taylor a crescut �� (@chloecarbdashian)

Este doar o chestiune de timp înainte ca acesta să devină noul desert It Instagram.

Urmați Delish pe Instagram.