Disponibil acum: dovleac Spice M & M’s

De la Starbucks ‘Pumpkin Spice Latte la Einstein Bros. Pumpkin Bagel Clusters, sosirea toamnei înseamnă că e sezonul deschis pentru ofertele de dovleac. Dar nu numai îmbinările pentru fast-food și lanțurile de cafea oferă un gust tipic de cădere. Acum îl puteți găsi în culoarul de bomboane.

Mai mult de la Delish: În cazul în care pentru a găsi Limited-Time Oferta Menu Pumpkin

Dovleac Spice m&ms

Marte

In conformitate cu Huffington Post, M & M’s tocmai a lansat cea mai nouă aromă, Pumpkin Spice. Nu ne-am mai pus mâna pe nici una, dar Huffington Post descrie bomboane de bomboane acoperite cu bomboane ca având o aromă distinctă de scorțișoară. Cu toate acestea, de știri, de asemenea, rapoartele că nu există scorțișoară enumerate în ingrediente sau chiar dovleac. Sunt doar arome naturale și artificiale.

Mai mult de la Delish: McDonald’s adaugă dovleac Spice Latte la meniu

Până în prezent, recenziile sunt amestecate. Huffington Post le-a dat un deget mare în timp ce Cumpărarea impulsivă s-a lamentat că aroma dominantă este în continuare ciocolată urmată doar de un “indiciu de scorțișoară”.

Pumpkin Spice M & M’s va fi vândută exclusiv la Target și la vânzare cu amănuntul pentru aproximativ 2.99 dolari la 3.59 dolari pentru un pachet de 9.9 uncii.

Ați încercat M & M’s Pumpkin Spice? Ceea ce ai crezut?

Găsiți mai mult conținut grozav pe Delish:


Căutați reteta perfectă de pe pagina noastră de pornire
Aflați cele mai recente știri despre alimente
Obțineți o carte de rețete pentru a vă salva mâncărurile preferate
Înscrieți-vă la newsletter-urile noastre gratuite
Verificați-ne pe Facebook, Pinterest și Twitter