Daca iti place piata Magnolia Chip si Jo, vei iubi acest magazin al cuplului HGTV

imagine

Laurel Mercantile Co.

Ceea ce Waco are Chip și Joanna Gaines, Laurel, MS, este pentru Ben și Erin Napier. Starurile din HGTV Oras natal sunt într-o misiune de a-și reînvia orașul lor mic din sud, o renovare la domiciliu la un moment dat. Ben este un dulgher și Erin este un vrăjitor cu design, așa că a fost o mișcare evidentă pentru ca perechea să redeschidă magazinul general defunct al lui Laurel, șilingul de piese din lemn realizate manual și decorul făcut de americani. The Napiers au deschis Laurel Mercantile Co. acum un an și (Shh, nu-i spuneți lui Chip și Jo) îi oferă Magnolia Market o bancă pentru banii ei. Vino să vedem ce înțelegem …

imagine

Laurel Mercantile Co.
Castron de fier

Etichetele preferate ale lui Erin sunt făcute de Lodge, așa că a obținut unul pentru magazin, special imprimat cu sigla.

CUMPARA ACUM: Masina Laurel & Foundry Co. Cast Iron Skillet, $ 45; laurelmercantile.com

imagine

Laurel Mercantile Co.
Butcher Block

Fiecare placă este realizată manual din lemn de esență tare regenerată și tăiat în Mississippi. Puteți obține un bloc de stejar, cireș sau arțar – sau o piesă dungată cu bucăți de orice tip de lemn. Dacă vreți să vă faceți griji în ceea ce privește viratul, optați pentru blocul de tocare de stejar antic al merceniului Mercantile.

CUMPARA ACUM: Butcher Block, $ 85; laurelmercantile.com

imagine

Laurel Mercantile Co.
Caserola Tote

The Napiers au fost înzestrați cu o versiune realizată manual de acest transportator pentru nunta lor și au iubit-o atât de mult, au creat unul din panza de a vinde. Păstrează cazanele calde pe traseu și are buzunare pentru servirea ustensilelor.

CUMPĂRĂ ACUM: Caserola Tote, $ 39; laurelmercantile.com

imagine

Laurel Mercantile Co.
Cupa cu ceai de cafea

Aceste alternative ecologice la protectorul de carton pe care îl obțineți la cafenelele sunt realizate din resturi de pătură reciclată.

CUMPARA ACUM: Cupa pentru cafea, 10 $; laurelmercantile.com

imagine

Laurel Mercantile Co.
tavă

Flow blue china prezintă modele în care culoarea este încețoșată intenționat. Această adaptare modernă de sticlă are flori imprimate manual în jurul margini. Obțineți-o cu mânere sau fără – sau în formă de farfurie.

CUMPARA ACUM: LMCo manual. Platter, 125 $; laurelmercantile.com

imagine

Laurel Mercantile Co.
Cutie pentru boxe

Aveți posibilitatea să potriviți o cutie de mărimi standard de dimensiune 250 în acest suport emailat. (Aceste meciuri cu vârf albastru sunt favoritele lui Napiers.) Există o decupare laterală care expune suportul de lovire pentru iluminarea ușoară.

Cumpara acum: Enameled Matchbox Holder, $ 17; laurelmercantile.com

imagine

Laurel Mercantile Co.
Grits

Orice bucătar sudic care merită sărurile sale are Delta Grind mărfuri în bucătăria lor. Laurel Mercantile stochează grăsimea mărcii și făina de porumb.

CUMPARA ACUM: Delta Grind Grits, $ 10; laurelmercantile.com

imagine

Laurel Mercantile Co.
Suport de oală

Acești bănci de pânză din panza din SUA vă protejează mâinile cu o umplutură de pâslă. Le puteți folosi și ca niște triveni.

CUMPARA ACUM: LMCo. Canvas Potholder, $ 14; laurelmercantile.com

imagine

Laurel Mercantile Co.
Rolling Pin

Construcția solidă a acestui cilindru ușurează spălarea și îngrijirea. În acest fel, puteți să-l utilizați “pentru a face cele mai bune plăcinte de generații viitoare”, se laud Napiers.

CUMPARA ACUM: Pin de viță de vie Heirloom, $ 45; laurelmercantile.com

imagine

Laurel Mercantile Co.

Oras natalregizorul îi plăcea să spună fraza pe această cană ceramică înainte de a filma, pentru a arăta că era vorba de electricitate pentru a începe producția. Restul echipajului l-au adoptat ca o mantra inspirativă.

CUMPARA ACUM: avem cana de putere, $ 22; laurelmercantile.com

imagine

Laurel Mercantile Co.
Cutie de bucătărie

La 1.600 de dolari, acest cărucior este o plimbare, dar calitatea este de neegalat. Fiecare dintre ele este fabricat manual la comanda din lemn de pin si busteni recuperat.

CUMPARA ACUM: Cos de bucătărie, 1.600 $; laurelmercantile.com

imagine

Laurel Mercantile Co.
Standul de prajitura

Printre colecțiile impresionante ale colecțiilor de sticlă colorată ale lui Laurel Mercantile, aceasta este înaltă. Plăcile de tort sunt distribuite în Ohio, în forme mai vechi de 100 de ani. Cupola este vândută separat, dar trebuie să cumpărați.

CUMPĂRĂ ACUM: Stand Cake, $ 55; laurelmercantile.com

imagine

Laurel Mercantile Co.
Tabelul Runner

Fiarele franceze folosite pentru a diferenția sacurile lor cu striping specifice, iar magazinul lui Ben și Erin poartă carucioare de masă realizate din două modele: una are dungi de cobalt, iar cealaltă prezintă un combo roșu și albastru.

CUMPARA ACUM: Frunza franceza de masa de grau, $ 139; laurelmercantile.com

imagine

Laurel Mercantile Co.
Plăci albastre

The Napiers s-au îndrăgostit de acest set de bucătărie kitsch, care se afla în luna de miere în New York City, așa că ei i-au scos pe loc. Acum, ei vând toate piesele – boluri, farfurii, plăci laterale și plăci mini – la magazinul lor din Mississippi.

CUMPARA ACUM: Plachete speciale Blue Plate, de la $ 18; laurelmercantile.com

imagine

Laurel Mercantile Co.
Amestecarea bolurilor

În timpul Marii Depresiuni, fabricile au făcut din sticlă – mai degrabă decât china – niște tăblițe pentru a reduce costurile. Culorile vintage ale cuiburilor de cuiburi Laurel Mercantile sunt un indiciu al acelei ere.

Cumpara acum: Mixing Bowls, $ 60; laurelmercantile.com

imagine

Laurel Mercantile Co.
Vin cu maneci

Acest manșon confortabil de lână păstrează sticlele în condiții de siguranță în transport și vine în bordură de bivolă roșie și verde.

CUMPARA ACUM: Sleeve de vin, $ 15; laurelmercantile.com

imagine

Laurel Mercantile Co.
răcitor

Acest răcitor de oțel arată doar ca în jur de zeci de ani. Corpul este realizat de Coleman – așa că știi că este legit – și a fost pictat cu numele atelierului lui Ben.

CUMPARA ACUM: Scotsman Coleman Cooler, $ 169; laurelmercantile.com

imagine

Laurel Mercantile Co.
Sertarul trage

Acesta este modul în care adăugați personalitatea școlii vechi într-o bucătărie modernă, complet albă. Cele trei nuanțe arată bine pe ele sau nu corespund.

CUMPĂRĂ ACUM: Sertar de sticlă trage, 12 dolari; laurelmercantile.com

imagine

Laurel Mercantile Co.
Masă

Ben tinde să creeze o bucată de mobilă unică – cum ar fi acest tabel – pentru proprietarii de case ale fiecărui episod. Puteți obține unul dintre showstoppersiștii Scoțianului: acesta are un cadru realizat din lemn de inimă regenerat și picioare întoarse manual.

CUMPARA ACUM: Table Yorkshire, 1.200 dolari; laurelmercantile.com

imagine

Laurel Mercantile Co.
Sticlă de sticlă

Unul dintre co-proprietarii de la Laurel Mercantile are un lucru pentru ceaiul dulce, așa că întotdeauna se asigură că sunt în stoc magazine superbe. Acest hobnail unul este un favorit, dar dacă aveți o estetică mai simplă, este disponibilă și o versiune netedă.

CUMPARA ACUM: Addison Glass Pitcher, $ 40; laurelmercantile.com

imagine

Laurel Mercantile Co.
Carte de bucate

Mama lui Erin – Mama, așa cum o numește – pune împreună aceste rețete, cu rețete și povestiri din familia lor. Printre ele: spaghetele și chiftelele lui Erin, chili-ul lui Ben și biscuiții de mucegai de la Mammaw Ouida. După volumul unu, veți fi jonesing pentru cel de-al doilea.

CUMPARA ACUM: Povești de familie și rețete (volumul 1), 12 dolari; laurelmercantile.com

imagine

Laurel Mercantile Co.
Prosop de bucătărie

Dacă aceste prosoape vă amintesc de ceva ce ați găsit într-o bucătărie din anii 1950, asta a fost intenția. Cele șase stiluri vinde des, dar sunt repopulate la fel de repede.

CUMPARA ACUM: Prosoape de bucatarie, 16 dolari; laurelmercantile.com

imagine

Laurel Mercantile Co.
Sare și piper

Pentru cei de la Napiers, agitatorii simulari sunt cei mai buni. Acestea vând aceste sticle lucrate manual, în alb și negru, jadei, vânători verzi, cobalt și sticlă de lapte.

CUMPĂRĂ ACUM: Shakers and Pepper Shakers, $ 25; laurelmercantile.com

imagine

Laurel Mercantile Co.
Cană supradimensionată

Erin a comandat această piesă (și o cană potrivită) de la Tew Studios, un studio de artă de la Laurel. Există un mâner pe lateral, astfel încât mâinile să rămână în afara castronului – menținându-le în siguranță de căldură și permițându-vă alimentelor să-și mențină temperatura.

CUMPARA ACUM: Tew Studios Soup & Cereal Mug, $ 32; laurelmercantile.com

imagine

Laurel Mercantile Co.
Tava de servit

Această tavă de pin recuperată a fost făcută pentru micul dejun în pat sau cină pe verandă. Este realizat manual în Mississippi, cu mânere de alamă care poartă mânerele și sigla scoticii.

CUMPĂRĂ ACUM: Tava de servire, 75 USD; laurelmercantile.com

Добавить комментарий

*

47 + = 51