Dacă vă place vinul roșu, trebuie să beți toată această vară

Dacă sunteți obsedat de vin roșu (nu suntem noi toți?), Probabil că beți mai puțin din acesta în timpul verii și mai mult din acesta în timpul iernii. Așa se întâmplă: un pahar de Pinot sună mai bine atunci când este copleșit de un foc decât atunci când se transpiră lângă o piscină. Aveți nevoie de o alternativă la căldură, tocmai de aceea vânzările de roșé au crescut cu 53% în 2017 – este vorba de apă roz pentru vară, băieți. Ei bine, am găsit o alternativă și mai bună: Lambrusco. Este un roșu – din vinul italian Lambrusco, servit din struguri, răcit, e bubble și este ultra-răcoritor.

Înainte ca toată lumea să înceapă să strige, NOI! Lambrusco sa aflat în permanență! Așteptați: Lambruscoții dulci au fost în jur pentru totdeauna – noua epocă a Lambrusco uscat are un moment. Iată de ce ar trebui să o beți:

1. Este spumante – dar nu de asemenea spumos.

Spre deosebire de șampanie, Lambrusco nu este atât de plin de bule, încât nu doriți să o înghițiți. Este efervescent – puțin strălucitoare, dar nu va face ca gâtul tău să ardă.

imagine

Getty Images

2. Se potriveste perfect cu TOATE alimentele.

Au dispărut zilele unei persoane care te-a văzut la un restaurant pentru a comanda Sauv Blanc cu friptura. Un lambrusco uscat, crocant, ușor spumos este un vin de mâncare grozav.

3. Este atât de băut.

Am fost cunoscut pentru a bea o sticla de Lambrusco pentru mine (oops, probabil nu ar trebui sa recunosc asta), doar pentru ca coboara ca apa. Odată ce începeți, este greu să vă opriți.

Urmați Delish pe Instagram.