Cele mai uimitoare Starbucks beau în întreaga lume

Ati incercat sa beti Starbucks din orice meniu, v-ati ales cu cea mai buna aroma Frappuccino de la Caramel Cocoa Cluster, iar acum este de inteles doar ca sunteti in cautarea unei bauturi noi pentru a va stinge setea insatiabila pentru toate lucrurile Starbucks.

Este timpul să luați în considerare melodia sirenă a lanțului de cafea “Mermaid-logo”: este timpul pentru o călătorie trans-continentală.

Bine, poate că nu poți să sari în avionul tău privat și să călătorești pe glob în căutarea celor mai bune băuturi Starbucks, cele mai bune și cele mai exclusive. (Fără bani, probleme încă, am dreptate ?!) Dar dacă se întâmplă să călătoriți în această vară, poate doriți să faceți un ocol pentru aceste frappuccinos, lattes și smoothies.

Craniu de fagure de portocale Frappuccino

portocale Honeycomb Crunch Frappuccino

Starbucks Indonezia

Ce este: O cremă Frappuccino amestecată cu sos de portocale, acoperită cu bomboane de portocale crocante de fagure de miere și o moară de citrice. În esență, un Creamsicle într-o ceașcă.

Unde se găsește: Indonezia, Singapore

Plaja Copacabana Frappuccino

Ce este: Blonda Cafea roșie amestecată cu un amestec de piña colada în loc de lapte pentru a forma baza Frappuccino, care este stratificată cu pudră de căpșuni și mousse de fructe de pădure înainte de a ajunge în frunze cu frisca cu ananas, în conformitate cu Starbucks Melody.

Unde se găsește: Bulevardul Saturn Starbucks din San Diego, CA (În prezent, este doar un test pentru un singur magazin.)

Triple-Cafea Jelly Frappuccino

Triplu Coffee Jelly Frappuccino

Starbucks Thailanda

Ce este: Cuburile de jeleu de cafea sunt stratificate în partea inferioară a paharului, apoi sunt acoperite cu cafea Frappuccino, cremă de cafea cu cremă și cafea măcinată. Dacă vă place ceaiul cu bule, probabil vă vor plăcea aceste jigglere cu java-infuzie. Dacă vă întrebați ce este ceaiul cu baloane, luați-vă la o cafenea Boba (încep să apară peste tot).

Unde se găsește: Thailanda, China, Singapore și Indonezia

Iaurt Fizzio cu Mango Jelly

Mango Jelly Fizzio

Starbucks Coreea de Sud

Ce este: Această băutură carbogazoasă trebuie să fie gustată pentru a fi înțeleasă. Este o sifon manuală care combină cuburile de iaurt și mango pentru un “corp cremos [plin de răcoare”, conform traducerii Google a paginii.

Unde se găsește: Coreea de Sud

Iced miere-Vanilie Macchiato

Miere Vanilla Macchiato from Australia

Starbucks Australia

Ce este: Laptele cu lapte este infuzat cu miere și vanilie, apoi acoperit cu spumă de lapte, o presă de espresso și-pentru a capta cu adevărat esența zaharoasă a băuturii – o picătură de sos de miere și vanilie.

Unde se găsește: Australia

Iced Espresso Spumant cu Menta

scânteietor Espresso with Mint

Starbucks

Ce este: O combinație artizanală cu tendința de tonic și cafea, această băutură combină espresso, menta și sirop simplu de demerara cu o stropire de apă brută.

Unde se găsește: Roșiața Starbucks din Seattle

Berry de vară Panna Cotta Frappuccino

Vară Berry Panna Cotta Frappuccino

Starbucks Singapore

Ce este: Pandura Panna Cotta este lustruită în partea inferioară a fiecărei cupe, apoi acoperită cu un amestec înghețat de afine, căpșuni, afine și mure. Pentru că uneori nu poți decide dacă vrei o pâine sau un desert italian și nu ar trebui să alegi.

Unde se găsește: Singapur

Ciocolata Crunch Frappuccino

Ciocolată Crunch Frappuccino

Starbucks Japonia

Ce este: Practic, este o suprasarcină de ciocolată care vă dă un șuier de cofeină ca un bonus de cafea Frappuccino amestecat cu sos de ciocolată, pene de cacao, biscotti zdrobiți și migdale și încoronat cu crema de cafea infuzată.

Unde se găsește: Japonia

Dolce Misto

Dolce Misto from Starbucks

Starbucks

Ce este: Această băutură stratificată conține sirop de dolce, cafea franțuzească dublă, apoi gheață. Este suficient de puternic pentru a vă pune părul în piept, suficient de dulce pentru a adăuga arcuri.

Unde se găsește: Vietnam

Strawberry Cheesecake Frappuccino

Vezi acest mesaj pe Instagram

ออกกำลัง กาย เสร็จ .. Comentariu 555555 #strawberrycheesecakefrappuccino

Un post partajat de Warisara �� (@ warisara313)

Ce este: A Strawberries & Créme Frappuccino care a obținut titlul de doctorat în Delicios. Nu, într-adevăr: băutura congelată este frappul clasic și este acoperită cu cremă de frișcă cu brânză cremă și cu biscuiți de graham.

Unde se găsește: Malaezia și Thailanda

Lămâie-Vanilie Frappuccino

Lămâie Vanilla Frappuccino

Starbucks

Ce este: Inspirat de “clasica americană Lemon Meringue Pie”, acest Frappuccino cremă combină sosul de lămâie și siropul de vanilie, apoi se termină cu un vârtej de frisca, miezul de struguri zdrobit și moaie. (În general, destul de asemănătoare cu Lemon Bar Frappuccino, nu?)

Unde se găsește: Marea Britanie, Ungaria, Germania, Norvegia, Suedia

Iced Algarrobina Latte

Algorrobina Latte from Starbucks

Starbucks

Ce este: Un latte glazurat infuzat cu algarrobina – un sirop de negru de carob negru dulce, care are o grosime de melasa si este adesea folosit in piureuri si cocktail-uri ca indulcitor natural – umplute cu frisca si o algurbina.

Unde se găsește: Peru

Mango-Jelly Frappuccino

Mango Jelly Frappuccino

Starbucks Japonia

Ce este: Acest Frappuccino fruct combină aromele de mango, piersici, căpșuni și portocale într-o băutură înghețată care este împodobită cu jeleuri de piersici. Tot ce lipsește este o umbrelă mică. Și o plajă la care poți scăpa, bineînțeles.

Unde se găsește: Japonia

Dulce de Leche Frappuccino

Dulce de Leche Latte

Starbucks

Ce este: Tot ce vă place la butter, bogat dulce de leche, combinat cu lapte, espresso și gheață. Oh, și există o mizerie de caramel, doar pentru o măsură bună.

Unde se găsește: Peru

Lúcuma Crème Frappuccino

Lacuma Creme Frappuccino

Starbucks

Ce este: Un Frappuccino pe bază de cremă, care conține Lúcuma, un fruct tropical peruvian cu aromă de cremă. Este acoperit cu un nor de frișcă pentru a-i da o rochie extra.

Unde se găsește: Peru

Urmați Delish pe Instagram.