Cele mai sănătoase iaurturi pentru a mânca când sunteți pe o dietă

imagine

Când mâncați sanatos, iaurtul pare a fi o gustare ușoară: este o apucătoare și de obicei bogată în proteine, dar cupele pot împacheta și multe zahăr și carbohidrați care nu sunt atât de buni pentru tine. Am verificat etichetele pentru tine; acestea sunt cele mai sanatoase yogurturi pe care le puteti manca atunci cand veti urmari greutatea.

imagine

Nu uitați să îl fixați mai târziu!

imagine

lui Siggi
Sigila lui Skyr Plain non-grăsime iaurt

Dacă ați petrecut mult timp în culoarul de produse lactate în ultima vreme, l-ați văzut pe Skyr, care vine din Islanda. Țara nordică consideră că brânza obținută din lapte degresat, dar aici este comercializată ca iaurt. Este în mod natural ridicat în proteine ​​(17 grame per recipient) și fără grăsimi. Versiunea simplă are doar trei grame de zahăr.

CUMPARA ASTA ACUM: Sigila lui Skyr Plain non-grăsime iaurt, 23,92 dolari pentru 12; Amazon.com

imagine

lui Siggi
Sigri’s Skyr Orange și ghimbir non-grăsime iaurt

Cagulele cu aromă non-grăsimi de la Siggi îmbină la fel de multă proteină și – da – un pic mai mult zahăr. Gustul portocaliu și ghimbir și vanilia au numai nouă grame, ceea ce este scăzut față de alte iaurturi de fructe.

CUMPARA ASTA ACUM: Sigri’s Skyr Orange și ghimbir non-grăsime iaurt, $ 1,89; Amazon.com

imagine

Fage
Fage Total 0% iaurt grecesc

Fagusul fără grăsime are un conținut de 20 procente din calciu pe care ar trebui să îl aveți în fiecare zi și este chiar mai ridicat în proteine. Există 18 grame de substanțe, care reprezintă 36% din doza zilnică. Dar aici este cea mai bună parte: Cupele de dimensiuni mici au doar șapte grame de zahăr și nici unul dacă este adăugat.

CUMPARA ASTA ACUM: Fage Total 0% Iaurt grecesc, $ 1,59; Amazon.com

imagine

Fage
Fage Crossovers Olive Cimbru cu migdale

Iaurtul aromat, de obicei, cade pe partea de fructe, dar linia Fage Crossovers oferă o grămadă de versiuni savuroase. Această versiune are iaurt grecesc cu conținut scăzut de grăsime amestecat cu ulei de măsline și cimbru și vine cu o presară de migdale prăjite. Întregul lucru are doar 200 de calorii și opt grame de zahăr – și simți că mâncați ceva mai naughtier decât iaurtul simplu.

imagine

Dannon
Diane Oikos Triple Zero Cremă de iaurt fără grăsimi

Oikos este linia grecească de iaurt din Dannon, iar produsele Triple Zero sunt cele mai sănătoase. Aceste zerouri reprezintă zero grăsimi, zero zaharuri adăugate și zero îndulcitori artificiali. Partea rece este că toate cele 13 arome – de la caramelul simplu până la sărat – au același conținut de zahăr (șase grame), plus că au adăugat fibră de rădăcină cu cicoare pentru a vă menține mai mult.

CUMPARA ASTA ACUM: Diane Oikos Triple Zero Cremă de iaurt fără grăsimi, $ 1,19; Amazon.com

imagine

Chobani
Chobani Smooth căpșuni de căpșuni low-Fat iaurt clasic

Iaurtul tradițional tinde să obțină un rau rău comparativ cu limba greacă, deoarece este adesea mai scăzut în proteine ​​și mai mare în carbohidrați și sodiu. Dar noua linie Smooth a lui Chobani se mândrește cu un iaurt clasic, care are ingrediente naturale, are 25% mai puțină zahăr și are de două ori proteina. Soiul de căpșuni are 11 grame de proteine ​​și 14 de grame de zahăr, deci gândiți-vă că este vorba de o tratare o dată în timp,.

CUMPARA ASTA ACUM: Chobani Smooth Vanilla Low-Fat Clasic iaurt, $ 1,93; Amazon.com

imagine

Stonyfield
Storyfield 100% iaurt grecesc cu greutate înaltă

Acest iaurt este publicat cu o mulțime de buzzwords frumos-sondare. Este USDA organică, cu pășune ridicată, fără OMG, cu kosher certificată și fără gluten. Dar numerele vorbesc de la sine: există 14 grame de proteine ​​și doar 5 grame de grăsime și zahăr.

Добавить комментарий

*

+ 72 = 82