Cele 30 de colegii cu cea mai bună masă din campus pe care ați văzut-o vreodată

imagine

UMass Dining

imagine

UMass Dining
UMass-Amherst

Deci, programul de mese la UMass-Amherst a fost clasat pe locul 1 in tara pentru aproximativ 4932973 de ani consecutivi. Macaroanele pe care tocmai le-ați văzut au venit de la aceleași genii care au produs acest sushi, FYI.

Unde: Amherst, Massachusetts

Universitatea din North Texas

UNT a făcut titluri câțiva ani în urmă, când au debutat în prima sală de mese din toată lumea, Mean Greens. Cafura încă mai are linii pe ușă în cele mai multe zile.

Unde: Denton, Texas

imagine

UConn Food Truck
Universitatea din Connecticut

Nu numai că cei care merg la UConn au cafenele la dispoziția lor, dar au, de asemenea, un Food For Thought Food Truck, o răsfățare pe tot parcursul anului, cu prețuri ridicole și cu alimente ridicate. Acest lucru, de exemplu (“cartofi prăjiți, ardei prăjiți / ceapă, brânză de cheddar, 2 ouă prajite, carne de porc, coleslaw și sos bbq topit!.

Unde: Hartford, Connecticut

imagine

Yale Hospitality
universitatea Yale

“Mai mult de 40% din ingredientele folosite pentru prepararea celor 15.000 de mese servite în fiecare zi la Yale sunt cultivate local, organic sau ambele”, explică site-ul lor. Multe dintre acestea provin direct de la ferma Yale, care a fost creată ca parte a programului lor alimentar sustenabil.

Unde: New Haven, Connecticut

imagine

@CalDining
UC Berkeley

Un altul care a fost pe lista celor mai bune “alimente colegiale” de ani de zile, UC Berkeley este un campus vegan și vegetarian prietenos, care ajută, de asemenea, combaterea nesiguranței alimentare în zonele înconjurătoare.

Unde: Berkeley, California

imagine

Bowdoin Dining
Colegiul Bowdoin

Mâncarea lui Bowdoin este atât de fantastic, a declanșat o dezbatere aprinsă în 2016, despre modul în care colegii și-au cheltuit banii și despre modul în care acestea se referă la ratele de acceptare a studenților cu venituri mici: “Dacă te uiți la colegii de arte liberale, Bowdoin “, a spus Malcolm Gladwell la acea vreme. “Nu lăsați-i pe copiii tăi să meargă la Bowdoin, să nu-i lași pe prietenii tăi să meargă la Bowdoin, să nu dea bani lui Bowdoin sau oricărei alte școli care servește mâncare uimitoare în sala de mese”.

Unde: Brunswick, Maine

imagine

Locuințe și servicii alimentare
Universitatea din Washington

Local Point, una dintre locațiile de luat masa ale Universității, oferă Tero, o “cafenea de wellness”. Are tot felul de bunătate de tip Whole Foods-y. Există, de asemenea, două Pagliacci Pizzas (un Seattle fav) în campus.

Unde: Seattle, Washington

imagine

@HUDSinfo
Universitatea Harvard

Harvard a câștigat cel mai bun concept de mese rezidențial din acest an pentru o școală mare de la Asociația Națională a Colegiilor și Universităților pentru Servicii Alimentare. Elevii iubesc marea varietate de bucătării internaționale oferite zilnic.

Unde: Cambridge, Massachusetts

imagine

Virginia Tech Dining Services
Virginia Tech University

Ceea ce majoritatea oamenilor indică atunci când vine vorba de mese VT este cantitatea totală de Opțiuni. Serios, citiți-i pe toți aici. Oricum, iată o imagine a unui tort frumos de unt de arahide făcut în timpul unei serii moderne Virginia Tech Dining Services.

Unde: Blacksburg, Virginia

imagine

UW-Madison Dining
Universitatea din Wisconsin-Madison

Probabil merită să dați peste toate locațiile de mese la UWisconsin pentru opțiunile de desert singure. La urma urmei, a fost placinta de fund inventat acolo de către legendarul șef al UW, Carson Gulley, în anii 1950.

Unde: Madison, Wisconsin

imagine

Experimentați USC
Universitatea din California de Sud

USC este l-o-a-d-e-d cu opțiuni casnice, californiene de Sud, pentru că … bine, duh. Vedeți acest pâine prăjită, servesc în fiecare zi pentru masa de prânz la locul de pe gastropub de pe campus, de exemplu.

Unde: Los Angeles, California

imagine

Bates College Dining Services
Colegiul Bates

Această școală liberă de arte liberale din Maine nu este nimic dacă nu festivă. Serios. O scurtă descriere a imaginilor din serviciile de servire a mesei arată nu numai că mâncarea arată grozav, dar are și un personal care este puternic investit în a face toate sărbătorile cât mai amuzante posibil.

Unde: Lewiston, Maine

imagine

JMU Dining
Universitatea James Madison

Sincer, JMU trebuie să aibă cel mai bun raport de fast-food la elev în această țară. În plus față de alimentația campusului, au Auntie Anne, Carvel, Chick-fil-A, Dunkin, Subway, Quiznos, Starbucks și MORE STARBUCKS.

Unde: Harrisonburg, Virginia

imagine

OU Campus Dining
Universitatea din Oregon

Acest gigant universitar a împins recent conștiința sănătății și alimentației, oferind cursuri de gătit 101 în spațiile de luat masa cu dieteticieni înregistrați și astfel.

Unde: Eugene, Oregon

imagine

Cornell Dining
Universitatea Cornell

Cu toate acestea, încă o școală cu o masă uriașă de mâncare curată. Cu toate acestea, o altă școală ale cărei opțiuni nu sunt curate sunt mult mai bune. Iată-i pe cei dragi fiori de Cornell.

Unde: Ithaca, New York

imagine

UCLA Dining
UCLA

La inceputul acestui an, UCLA a incheiat o reorganizare a sala de mese in valoare de 9,1 milioane de dolari, transformand-o intr-o capodopera placuta si uluitoare. Mulți cred că mâncarea puternic influențată de nord-estul Europei sa îmbunătățit și ea.

Unde: Los Angeles, California

imagine

Tulane Dining
Universitatea Tulane

Celebrul City Diner al școlii este deschisă foarte târziu și este cunoscut pentru faimosul clătită de 16 inch, dar sunteți în New Orleans. Dacă nu puteți obține ceea ce doriți de la una din cele 25 de locații ale școlii, părăsiți campusul. VEI FI BINE.

Unde: New Orleans, Louisiana

imagine

Princeton Dining
Universitatea Princeton

Liga Ivy, care se află în mijlocul unui oraș excelent al alimentației, este cunoscută pentru programul Chef de vizitare în care – așteptați-l – bucătari celebri vizitați și gătesc pentru campus timp de o săptămână.

Unde: Princeton, New Jersey

imagine

Universitatea Washington Servicii de servire a mesei
Universitatea din Washington

Serviciile de mese WashU practic nu dorm niciodata – acestea gazduiesc pana la cinci evenimente pe saptamana in campus, ceea ce inseamna ca exista aproape intotdeauna delicioase teme alimentare in jurul.

Unde: St Louis, Missouri

imagine

Penn Dining
Universitatea din Pennsylvania

De asemenea, UPenn a încheiat un masiv reno de pe campus (15,5 milioane de dolari către o piață nouă). Noua grilă mongolă este un mare succes.

Unde: Philadelphia, Pennsylvania

imagine

Emory Dining
Universitatea Emory

Aceste piersici din Georgia (care făceau o masă de “tartă sezonieră cu piersici și salată de piersic cu spanac, arugula, piersici la grătar, mure, ceapă, brânză de capră și vinaigret de balsamică albă”) provin dintr-o piață a fermierilor din campus. Emory prezintă în fiecare an tone din ele – în general, toate se revarsă cu produse super-proaspete din zonă.

Unde: Atlanta, Georgia

imagine

Vanderbilt Campus Dining
Universitatea Vanderbilt

Se pare că nu este nevoie să mergeți departe în Nashville pentru a obține niște alimente de Sud. Oamenii le plac ceea ce au dreptate în campus.

Unde: Nashville, Tennessee

imagine

NYU Mese
Universitatea din New York

Sigur, ceea ce puteți găsi la Palladium Dining Hall este bun și bine, dar Campus Cash este valabil la toate aceste unități NYC, deci …

Unde: New York, New York

imagine

Duce Catering
Universitatea Duke

Aceasta este o altă școală cu accente deosebite pe practicile sănătoase și ecologice (au interzis plasamentele de unică folosință doar săptămâna trecută). Mai mult decât atât, ei au unele lucruri fanteziste care se întâmplă în sălile lor de mese, dintre care unele sunt fructe de mare pe care în mod normal nu le-ați fi crezut că ar fi bine să mănânci în orice fel de cafenea, dar aici suntem.

Unde: Durham, Carolina de Nord

imagine

MiddDining
Colegiul din Middlebury

O școală superbă din Vermont, cu acces A + la produsele lactate A +. Brânza, iaurtul și jocul de înghețată sunt pe punctul.

Unde: Middlebury, Vermont

imagine

CIA
Institutul culinar al Americii

Ei bine … duh.

Unde: Hyde Park, New York

imagine

@WheaFarm
Colegiul Wheaton

Sistemul de mese Wheaton se învârte în jurul zonei WheaFarm, o mică grădină comunitară. În timp ce cresc produse locale, delicioase, ei speră, de asemenea, să-i învețe pe studenți cu privire la justiția și sustenabilitatea alimentelor.

Unde: Norton, Massachusetts

imagine

Rice University Housing și Dining
Universitatea Rice

Pe lângă faptul că Rice Dining este investit în educarea studenților cu privire la beneficiile dietelor bazate pe plante, acestea sunt, de asemenea, drumul în toate zilele naționale ale alimentelor pe care le auziți. Nu este un lucru rău să fii în campusul lui Rice pentru Ziua Națională a Taco.

Unde: Houston, Texas

imagine

Wesleyan Dining de Bon Appetit
Universitatea Wesleyan

Aceasta este o salată de crab și avocado. Trebuie să mai spun?

Unde: Middletown, Connecticut

imagine

USD Dining
Universitatea din San Diego

ACESTE ȘCOLI DE CALIFORNIE, MAN.

Unde: San Diego, California