Cele 3 lucruri simple Această femeie a pierdut 45 de lire

La fel ca majoritatea copiilor din colegiu, Katie Dunlop era familiarizată cu Freshman 15. Dar nu se aștepta să absolve cu Senior 45. “Am fost cel mai greu pe care l-am avut vreodată”, spune ea. “A fost o combinație de a avea un loc de muncă pe care nu l-am iubit, lipsit de încredere în corpul meu și simțind foarte deprimat.” Încercase să scadă greutatea înainte, dar nu rămăsese nimic. În ziua în care ea a explodat la tatăl ei – cel mai frumos bărbat din lume, a spus Dunlop, a fost un apel de trezire: “Aveam nevoie să mișc focul de la a pierde kilograme pentru a te simți bine și a avea grijă de corpul meu”, își amintește ea.

imagine

Amabilitatea lui Katie Dunlop

În cei șase ani de atunci, Dunlop a devenit un trainer personal certificat și a construit un imperiu al stilului de viață în jurul eforturilor sale. Comunitatea ei Love Sweat Fitness este alcătuită din 247.000 de adepți ai Instagram care jură pe planurile de masă ale influențatorului și pe ghidurile de fitness. (Cel mai nou ei, Ghidul Nutriției Guiltless, tocmai a fost lansat!) Dar, înainte de a deveni puterea oamenilor de a căuta, aceștia sunt pașii mici pe care ia luat pentru a-și revizui viața.

Ea a renunțat la diete nebunești.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Care este masa FAVORITĂ sănătoasă? Oamenii au tendința de a complica consumul de alimente sănătoase. “Sănătos” nu înseamnă salată verde cu �� în fiecare zi. Îmi amintesc că am citit dietele celebritate în colegiu, unde a fost legit ceea ce recomandau să scadă în greutate. Am încercat-o și am suge. Nu este menținut sau sănătos. Alimentele sunt menite să vă alimenteze și să vă hrănească corpul, dar ar trebui să vă bucurați și de el! Este uimitor cum poate fi YUMMY atunci când devii creativ cu el. . Sunt atât de entuziasmat că Îți iubești Planul de mese fierbinte și nu te gândești cum faci mesele! Guiltless Nutrition Guide & Recipe E-Book va fi lansat in curand cu peste 100 de retete noi ��Va voi vedea tot ce ai #sfhotbody babes in seara asta pentru exclusivul nostru LIVE ON YouTube ����

Un articol postat de Katie Dunlop (@lovesweatfitness)

Dunlop nu a ținut mereu pasul cu planurile de alimentație la modă, era cobaiul care le-a încercat pe toate. A fost curățatul Master, South Beach Diet, Atkins, Weight Watchers, o dietă de cafea și una în care a trebuit să mănânce fasole cu fiecare masă. Au lucrat – dar numai pentru o perioadă scurtă de timp. “Când faci o schimbare de la ceea ce faci acum, vei vedea rezultatele într-un fel”, spune ea. “Dar nu pot fi menținute. Voi pierde 15 de lire sterline, apoi voi câștiga 20 de ani în urmă”.

Acum, Dunlop se concentrează pe mâncarea sănătoasă și nu pe restrângerea grupurilor de alimente. Carbohidrații și grăsimile nu sunt rele, insistă, atâta timp cât vin din surse nutritive. Mâncărurile sale sunt echilibrate și chiar par a fi indulgente, ca un sandwich de mic dejun cu șuncă de curcan sau un castron mare de orez pentru cină, cu avocado, legume prăjite și pui.

Katie a făcut micro-goluri.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Este timpul pentru o altă LSF Challenge! Incepand de aceasta zi de luni 11/13 vom incepe sa lansam prima oara LSF 14 Days Thanks & Planks Challenge! În spiritul sărbătorii, aceasta este mulțumirea mea că YOU��I îți dau o provocare care te va testa fizic și îți va da simțurile mintale. Comentariu “Sunt în” de mai jos, dacă sunteți gata să obțineți #LSFPlankful. Provocarea include: ��Programări de antrenamente de antrenament ����Probleme de plată de zi cu zi pentru a crește puterea nucleului ��Graficarea insulei �� Rețete exclusive de cădere ✨1 Câștigătorul Grand Prize. Faceți clic pe linkul din Bio pentru a vă înscrie!

Un articol postat de Katie Dunlop (@lovesweatfitness)

“În loc să spună:” Trebuie să pierd 15 de kilograme și vreau să o fac în două săptămâni “, aș începe să fac mici schimbări”, spune Dunlop. Când a început călătoria cu pierderea în greutate, ea și-a analizat dieta și a văzut că există mult zahăr adăugat. În loc să taie curcani rece, a scos un articol în fiecare săptămână. Iar cand a inceput sa lucreze, ea si-a facut scopul de a face acest lucru doar 20 de minute, de patru ori pe saptamana. “Este mult mai ușor să adăugați ceva decât să eliminați lucrurile”, spune Dunlop. Plajele de plajă s-au transformat în joguri care s-au transformat în clase de yoga. “Când o faci în acest fel, te simți împlinită”, are motivele ei. “Nu așteptați acest rezultat mare, înalt, la sfârșitul anului”.

A găsit o comunitate.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Etichetați un prieten care are nevoie de ceva #TeamLSF �� & motivație ���� Nu este niciodată prea târziu să vă alăturați pe #lsfsummershapeup și să vă începeți propria călătorie la cea mai fericită versiune de sănătate a TU! Această comunitate vizează îmbrățișarea în care vă aflați în acest moment și iubirea suficientă pentru a face tot ce puteți pentru a avea grijă de persoana uimitoare pe care o faceți. Asigurați-vă că urmăriți @ teamlsf pentru a vedea ce alte fete sunt la fel de bine! . Când am început, nu aveam de gând să fac o transformare epică. Am fost cu adevărat bolnav și obosit de faptul că urăsc constant corpul meu și știind că eu am fost cauza ei. Voiam să mă simt bine din afară. Mi-am dat seama că începe cu modul în care vă hrăniți corpul cu mâncare ��, exercitați �� și găsiți modalități de a avea FUN! Acesta este LoveSweatFitness pe scurt. Între provocare (link-ul în bio) și apucați-vă ghidurile #LSFHotBody dacă doriți cu adevărat să faceți schimbări pe tot parcursul vieții. ✨. Păr & Machiaj @ocbeautyduo

Un articol postat de Katie Dunlop (@lovesweatfitness)

Cursurile de yoga au fost un loc în care ar putea să se adreseze oamenilor cu aceeași minte, dar era doar un mic subset al femeilor cu care voia să se conecteze. Deci, Dunlop a devenit certificată pentru a conduce clase de fitness de grup și a început contul Instagram. “Voi împărtăși fotografiile progresului și înainte și după”, spune ea. Feedback-ul este ceea ce a inspirat-o să continue. “Știam că nu aș putea fi singurul care să se ocupe de acest lucru și să se simtă așa.”

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.

Добавить комментарий

*

40 − 34 =