Cele 14 cele mai bune oferte pe care le puteți obține la ALDI

Fructe de brânză

ALDI Priano Cheese

ALDI

E timpul să aruncăm o petrecere, pentru că nu va trebui să renunți la o cantitate de bani pentru a pune împreună un brânză ucigașă. Brânzeturile Priano italiene din magazin, cum ar fi parmezanul și Asiago, au fost supuse testelor orb de gust și au trecut cu culori zburatoare, plus puteți obține o greutate de 8 oz. pentru 3,79 $.

Mancare inghetata

ALDI quinoa couscous

ALDI

În plus față de fructele și legumele congelate, puteți găsi mese înghețate la prețuri accesibile și părți laterale care fac ușor să aruncați împreună o cină impresionantă. Elementele cu microunde precum Season’s Choice Fiesta Quinoa sau Asian Couscous Blend merg pentru 2,99 dolari pe pachet și sunt preferate de fan.

Carne proaspătă

ALDI sausage

ALDI

Asigurați-vă că pentru a verifica afacerea dvs. săptămânal oferte de carne proaspătă de miercuri pentru a înghiți tăieturi de calitate, cum ar fi filet mignon și ribeye la ieftine. Există, de asemenea, o multitudine de opțiuni atunci când vine vorba de elemente cum ar fi burgeri și cârnați – parfum Premium Premium bratwurst și carne de vită și brânză albastră cârnații merg pentru 2,99 dolari pentru patru.

Fructe uscate și nuci

ALDI Tropical Island Mix

ALDI

În comparație cu majoritatea magazinelor, fructele cu coajă lemnoasă și fructele uscate ale ALDI sunt o fură totală. Stocați-vă pe pungi de migdale, fistic, cajuși și pecani, afine, caise și cipuri de banane – toate elementele poate costa o sumă absurdă dacă nu știți unde să faceți cumpărături.

Pâine de calitate

ALDI Brioche Buns

ALDI

Puneți pâini de tip sandwich cu marcă de magazin sau pâini de nivel inferior, cum ar fi chifle de brioșe sau covrigi de hamburger (sub 2 dolari pe pachet), pentru a vă intensifica jocul cu carbohidrați.

Produse alimentare fără gluten

ALDI gluten-free pasta

ALDI

Marca liveGfree a magazinului este preferată de cumpărătorii cu anumite necesități dietetice. Obțineți elemente cum ar fi granola, amestecurile de coacere, paste, pâine și împachetează la un preț decent fără a vă simți ca și cum ați mânca carton. Chiar și iubitorii de paste adevărați pot ajunge în jos cu orezul brun și pastele de quinoa.

Copii și băieți

ALDI baby food

ALDI

Dacă aveți niște foame, nu puteți avea niciodată suficiente gustări sănătoase în jurul casei. Linia Little Journey de la ALDI include pungi pentru hrănire pentru copii, bufe prietenoase pentru bebeluși și mușcături de iaurt, care sunt mult mai ieftine decât mărcile mari precum Gerber.

Vinurile din California

ALDI wine

ALDI

Nori spargeți Pinot Noir a intrat la numărul 22 pe lista celor 100 de cumpărături de la Best Enthusiast. Sonoma County vino merge pentru aproximativ 12 dolari – un pic mai abrupt decât Two-Buck Chuck, dar, de asemenea, de mai sus, atunci când vine vorba de gust.

Inghetata

ALDI ice cream

ALDI

ALDI stochează o gamă largă de creme de gheață marca Belmont care vin în arome creative cum ar fi aluatul Brookie – înghețată de vanilie și ciocolată, ambalată cu amestec de brânzeturi și cookie-uri. Acesta vine în ambalaje care arată la fel ca Ben & Jerry, dar versiunea lor vine la aproximativ jumătate din preț.

Munchies

Aldi white cheddar puffs

Aldi

Când doriți o gustare, nu veți găsi nume de marcă ca Piratul lui Pirate în culoar, dar aceste pufosuri savuroase au câștigat titlul de “Produs al Anului” în 2017, deci trebuie să fie pe ceva.

Luați și coaceți pizza

Aldi Take & Bake Pizza

ALDI

Marcarea pe pizza de supermarketuri înghețate poate fi abruptă, dar marca acestui magazin se vinde sub 4 dolari pentru plăcinte înghețate și sub 9 dolari pentru pizzile delicioase pre-asamblate, cum ar fi acest soi Philly Cheesesteak încărcat. Sună ca o bună alternativă la livrare la noi.

Bere

ALDI beer

ALDI

ALDI stochează această bere de stoc care evidențiază o varietate diferită în fiecare lună, iar selecția lor acoperă aproape toate bazele pentru iubitorii de bere de toate gusturile. Luați un pachet de probă de 13,99 dolari pentru o petrecere sau încercați cidrurile grele și berele rădăcinoase pentru ceva nou.

Gustări sănătoase

ALDI Vegetable Chips

ALDI

Uitați-vă la linia SimplyNature – care include baruri cu granola masticate, fructe de mere și fructe de fructe organice – pentru ceva inteligent de a mânca. Ciorchinii de legume rădăcinoase (asemănători multor cipuri Terra mai scumpe) vă vor conduce la mai puțin de 3 dolari pe sac.

Ciocolată europeană

ALDI chocolate bars

ALDI

Pentru cei care au un dulce dulce care necesită ciocolată de înaltă calitate, ciocolatele germane importate de ALDI sunt o bijuterie. Sarpele lor de ciocolata Moser Roth Premium vine in varietati cum ar fi Cacao 85% (pentru dependentii grave), plus ciocolata de lapte, Toffee Crunch, Chili si multe altele, pentru doar 1,99 dolari pe bar.