Cele 12 cele mai enervante întrebări pe care oamenii le întreabă întotdeauna pe angajații chipot

Chipotle este un lanț pe care îl cunoaștem și îl iubim cu toții, chiar și ca o femeie mexicană care ar trebui să știe mai bine, nu pot scăpa de orezul delicios de cilantro-lime sau de chipsuri și salsa. Iubesc Chipotle atat de mult incat am lucrat acolo si uneori ma intreb de ce am plecat – vreau sa spun, Chipotle gratuit de fiecare data cand lucrezi ?! Dar, indiferent cât de mare a fost să lucrez acolo, au existat câteva întrebări și comentarii de rutină care tocmai au început să ajungă la mine – și colegii mei – după un timp.

1. Îmi puteți amesteca castronul pentru mine?

Iată ce se întâmplă: pot să înțeleg total că nu vreau să mănânc un burrito și să iau un glob întreg de smântână într-o singură mușcătură sau o gură de salsa, de aceea îți amestec cu bucurie burrito-ul înainte să-l înfășoară . Dar un castron? Dacă nu ți-ai rupt mâna sau ai un motiv real pentru care nu poți să-ți iei o furculiță și să amesteci singur conținutul vasului tău, te rog să fii un adult și un DIY.

Chipotle Chorizo Burrito Bowl

Chipotle

2. De ce nu aveți întrebo?

Această întrebare în sine nu este atât de enervantă, ci de modul indignat pe care oamenii o tind să o ceară – ca și cum angajații neajutorați încearcă în mod deliberat să vă saboteze ziua ascunzând chestia. Sunt de acord cu tine: Queso ar fi uimitor. Dar, din nefericire, nu o avem – îmi promit că nici nu este în “meniul secret”.

3. Poți să-mi faci un quesarito?

Industria de servicii alimentare este totul despre satisfacția clienților, astfel încât angajații vor face tot posibilul pentru a vă asigura că obțineți ceea ce doriți. Dar cererea unui quesarito este despre cel mai rău lucru pe care îl puteți face la Chipotle.

În primul rând, clienții nu-și dau seama că, în principiu, trebuie să faci două mese într-o singură dată (deoarece cheamă să folosești o quesadilla pentru a înfășura un burrito). Asta e perfect, dar vă rog să aveți răbdare cu noi – este nevoie de o perioadă de timp pentru a vă face atât de proaspete.

În al doilea rând, deoarece quesadilla trebuie să stea în presa tortilla pentru o vreme, pentru a obține brânză toate melty, aceasta va încetini ordinele tuturor celorlalte (ceea ce înseamnă o linie de oameni hangie în spatele tău).

În cele din urmă, ați încercat vreodată să înfășurați un chestionar de presă în jurul unui burrito înainte? Nu? Permiteți-mi să vă spun, SUCKS. Nu numai că quesadilla arde mâinile burrito-rolerului, pentru că, din nou, tocmai a ieșit din folie fierbinte, este, de asemenea, incredibil de greu să înfășurați o tortilla acum înăbușită în jurul unui burrito gigant, fără a face o mizerie sau a avea tortilla să se destrame.

Deci, dacă o puteți evita, vă rugăm să nu comandați un quesarito. Dacă nu pentru noi, atunci pentru binele trupului tău. Îți poți imagina câte calorii trebuie să fie în acel lucru?!

imagine
GIPHY / www.popsugar.com

4. A murit cineva să mănânce aici?

Am luat-o: Cu toate problemele de sănătate care au tulburat Chipotle în ultimii ani, ești puțin îngrijorat. Dar întrebarea că persoana care îți face mâncarea este un fel de băutură necorespunzătoare – ne face foarte inconfortabil – și dacă cineva a avut a murit, probabil că ați fi auzit deja despre asta. În plus, Chipotle și-a intensificat cu adevărat jocul în ceea ce privește siguranța alimentelor (de aceea trebuie să cereți lămâi pentru apa dvs. la registru acum), pentru a vă putea odihni ușor.

5. Pot să-mi iau orezul fără cilantru?

Vă putem face orez fără cilantru, dar va dura ceva timp să vă pregătiți. De asemenea, merită remarcat faptul că o singură porție de orez înseamnă că va trebui probabil să aruncați cea mai mare parte a lotului, deoarece nu putem să-l păstram în jurul valorii de până la următoarea persoană care nu-i place comenzile de cilantro (amintiți-vă preocupările legate de siguranța alimentară ?).

Trebuie să mă întreb, totuși: Vrei chiar să gustați cilantrul cu toate celelalte lucruri pe care le încărcați în castron?

6. Pot obține brânză galbenă?

De ce ai vrea ca brânza galbenă de pe Chipotul tău să fie dincolo de mine (cum ar fi, vorbim de cheddar sau de americanul ascuțit? Fie pare gros, dar sunt curios). Indiferent dacă vă uitați în jos la linia, veți vedea literalmente toate ingredientele noastre și, din păcate, brânza galbenă nu este una dintre ele, de aceea, de ce oamenii încă mai cer acest lucru este derutant.

Brut

DebbyRyan.com/Giphy

7. De ce este guac în plus?

Nu știu, de ce mașinile nu sunt libere? Așa e, pentru capitalism. Nu există nimic mai deranjant pentru un angajat Chipotle decât atunci când un client pune la îndoială costul guacului din două motive: (1) costă în mod clar bani deoarece avocadole sunt scumpe și (2) nu controlăm dacă un ingredient costă mai mult . scuze.

În această notă, la fel de enervantă este faptul că angajații vă reamintesc că guacul este extra de fiecare dată, unii clienți nu știu asta, de aceea vă spunem mereu. Vă rog să nu faceți mai rău, oprindu-mă cu un snarky “Știu că guac este în plus.” Lasă-mă să-mi fac treaba.

8. Trebuie să mă taxați pentru carnea suplimentară?

Revenind la argumentul capitalismului pe care l-am introdus când vorbim despre guac, trebuie să vă cer taxe pentru carnea suplimentară. Din păcate, carnea, brânza și avocado sunt cele mai costisitoare ingrediente pe care Chipotle le oferă, astfel că, în timp ce vă permitem să obțineți tot ce doriți,.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Îmbrăcați acoperișul.

Un post distribuit de Chipotle (@chipotle) ​​pe

9. Pot să obțin totul? Oh, așteptați, nu asta.

Iată ce e, când veniți la linia salsa și spuneți că doriți totul, vă voi da toate salsa. Din păcate, nu sunt un cititor de minte, așa că atunci când spui “totul”, dar de fapt înseamnă “totul, dar porumbul și smântâna”, vei obține porumb și smântână. Ca și în cazul oricărei alte relații, relația dintre dvs. și serverul dvs. de linie va funcționa numai printr-o comunicare bună, onestă.

10. Pot să obțin salsa ușoară?

OK, acest lucru poate fi cu siguranta doar un creier fart ori de cate ori ordonati, dar sa fie clar: Sunt trei alegeri salsa, usoare (pico sau, asa cum unii clienti o numesc, salsa proaspata), mediu ) și fierbinte (roșu ne-bucata unul). Dacă ați cerut cald, dar a însemnat blând, veți avea un timp prost.

11. Pot obține salată? Nu, nu tipul de salată.

La Chipotle există două tipuri de salată: salată verde și salată taco. Sunt într-adevăr același tip de salată. Singura diferență este una este tăiată în bucăți pentru a oferi o bază de salată, iar cealaltă este tăiată subțire pentru a se potrivi în tacos și boluri. De asemenea, destinația de plasare este intenționată – salata verde este la începutul liniei, astfel încât să puteți începe salata cu ea. Salata de taco este la sfarsit, deci poate fi ultimul lucru pe care il aplicam taco-ului tau (pentru ca sa fim reali, nimeni nu ii pasa daca salata scade taco-ul).

Deci, atunci când castronul ajunge la capătul liniei și decideți că doriți să salată salată – sau când primiți o salată, dar dintr-un motiv anume, salata crocantă nu se potrivește cu fantezia dvs. – asta înseamnă că rupeți sacrul fluxul liniei. Nu numai că îi deranjează pe angajați, ci și pe ceilalți clienți ai căror ordine se întrerup, iar apoi ne iau angajații. Așadar, vă rog, stați la salata dvs. preordonată – oricum, totul este același.

imagine

Delish

12. Pot sa dublez totul in burrito mea?

Nu, nu, nu, nononononononooooo. Acesta este exact ceea ce spune serverul dvs. intern, deoarece el sau ea plops dublu de fiecare element în tortilla ta. Chestia e că, pentru un motiv, există o dimensiune de servire. În afară de asigurarea coerenței și a profitului maxim pentru Om, sunt de asemenea folosite, astfel încât fiecare angajat să poată umple un burrito suficient, astfel încât să nu se destrame de îndată ce îl ridici. Când dublați totul în burrito, nu numai că este aproape imposibil să se înfășoare (și să se adauge prea multe calorii), este, de asemenea, o modalitate de a vă asigura că veți avea mijlocul burrito dvs. cădea la unele punct. Dacă vrei totul dublu, salvează-ți necazurile și, în schimb, să comandi un castron cu o tortilla pe partea laterală.

Chipotle Burrito Bowl

Flickr Creative Commons

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

41 − = 39