Cel mai mare eșec al tancului de rechin din istoria spectacolului

imagine

Prin amabilitatea NBC

Pentru fiecare afacere făcută, există o mulțime de chiuveta în loc de a înota. Iată cinci dintre cele mai mari flop-uri pe care le-am văzut Bazin cu rechini.

imagine

Facebook.com / sweetballz1
Sweet Ballz

James McDonald și Cole Egger și-au aruncat compania de mingi de tort, Sweet Ballz, la rechini în 2013, în timpul înălțimii nebuniei mingii de tort. Mark Cuban a dat duo-ului 250.000 de dolari pentru 25% din compania lor, dar nebunia a urmat doar după ce spectacolul a avut premiera. McDonald a lichidat-o pe Egger pentru încălcarea contractului. Egger a preluat apoi controlul asupra domeniului Sweet Ballz și a redirecționat-o către un site care promova o versiune redenumită a produsului, numită Cake Ballz. Câțiva ani și o presupusă restricție mai târziu, puteți vizita acum SweetBallz.com – deținută de McDonald.

imagine

Facebook.com / getGRINDS
grinds

Ce beneficii aveți atunci când combinați copii de facultate, săptămâni de crampe și cafea? Dacă îl întrebi pe Matt Canepa și pe Pat Pezet, ai destul de decent Bazin cu rechini pas. Cei doi studenți Cal Poly San Luis Obispo au descoperit că măcinarea de cafea de mestecat le-a dat impulsul de energie de care aveau nevoie. Ei au formulat Grinds, un produs asemănător tutunului de mestecat, cu excepția cazului în care făcea cafea, și a făcut o tranzacție on-camera cu Daymond John și Robert Herjavec pentru 100.000 de dolari, în schimbul a 15% din companie. Dar, în timp ce acesta părea un succes pentru spectatori, afacerea nu a fost niciodată închisă. Cu toate acestea, compania este încă în funcțiune.

imagine

Facebook.com / yousmell
Ai miros de săpun

Urmarea apariției lui Megan Cummins Bazin cu rechini ne-am întrebat, ne-am ocupat sau nu am afacere? Ea a venit cu ideea că ai săpun mirosi într-o clasă de colegiu și căutați un rechin care să o ajute să o aducă la viață. După ce a oferit mai multe oferte, a ajuns la Robert Herjavec – dar tocmai am văzut la televizor. Megan raportează că a încercat să contacteze investitorul său timp de șase luni, în timp ce Herjavec susține că a trimis un contract ușor ajustat la Cummins, pe care nu la acceptat. Compania sa încheiat până în 2014, dar Cummins a început de atunci o afacere de bijuterii numită Sparklepop.

ceașcă of coffee

Gato Café

Ideea lui Adriana Montano cu siguranță nu a fost cea mai nebună care a fost vreodată vărsată de rechini, dar asta părea să ducă la căderea ei. A intrat pe spectacol cerând 100.000 de dolari pentru 15% din compania sa Gato Café, o cafenea pay-to-enter, unde ai putea să stai cu pisici adoptabile în timp ce bei cafea. În cele din urmă, nu putea să-i dovedească rechinilor faptul că compania ei era destul de unică, așa că au trecut complet oferta.

imagine

Facebook.com / drinkCOUGAR
Cougar Limited

Nu este deloc surprinzător faptul că un produs care se învârte pe sexist și vârstnic nu a decolat. Ryan Custer a fost creierul din spatele Cougar Limited, o împușcătură a energiei care vizează în mod specific – tu ai ghicit-o – cumpărături. Custer a formulat ideea în timp ce se întâlnea cu o femeie mai în vârstă care era bumată că nu putea să țină pasul cu copiii ei așa cum putea. Rechinii au fost opriți de ideea că audiența sa era destul de restrânsă – femeile în vârstă care erau în regulă cu clasificarea lor ca atare – și au trecut.