Ceea ce Kristen Bell mănâncă într-o zi pentru a face 37

Kristen Bell este simbolul reprezentărilor imposibil de ură. Mama a doi ani, domnule în vârstă de 37 de ani, domină stadiile de pe Broadway, Îngheţat, și (bineînțeles) a furat spectacolul cu performanța ei de break-out ca Sarah Marshall.

Se potrivește doar că dieta Bell este surprinzător de practică și la fel de minunată. Am merge chiar atât de departe încât să spunem că cei mai mulți dintre noi, muritorii, ar putea face ceea ce face, cu excepția câtorva ciocolată din când în când.

Vezi acest mesaj pe Instagram

O imagine spune o mie de cuvinte. Sunt partener w / @ NakedJuice pentru a face ceva bun! Distribuiți un fruct / vegetarian selfie w / #DrinkGoodDoGood pentru a declanșa o donare de 10 de lire sterline de produse pentru vecinii noștri care au nevoie. Du-te pe ea!

Un post partajat de kristen bell (@ kristenanniebell) pe

La evenimentul #DrinkGoodDoGood al lui Naked Juice, Bell sa oprit să vorbească despre renunțarea la zahăr, făcând brățări cu ardei grași și salata “eliminarea gunoiului” pe care ea nu o poate rezista.

KRISTEN DRAWS LINIA AICI.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Am fost incredibil de încântat @umumiburger a început să transporte @impossiblefoods #impossibleburger – a avut-o ieri și nu a dezamăgit! #yummy #veggieburger

Un post partajat de kristen bell (@ kristenanniebell) pe


În timp ce Bell are indulgențe ocazionale, actrița a tăiat aproape în totalitate două lucruri din dieta ei – zahăr și alcool.

Bell a făcut o provocare de 30 de zile fără zahăr în urmă cu trei ani, împreună cu soțul ei, actorul Dax Shepard. În cea de-a 30-a zi când provocarea a fost finalizată, cei doi s-au dus direct la magazin alimentar și au cumpărat toate alimentele cu zahăr dorite. Aproximativ 15 minute în binge, Bell se simțea rău. Ea crede acum că zahărul poate deveni o dependență, similară țigărilor.

“Trebuie să vă schimbați receptorii creierului pentru a crede că este rău pentru versurile dvs. că este bine pentru dumneavoastră”, a spus Bell. “Trebuie să o asociați cu ceva negativ pentru a renunța.”

Dar, în ciuda unei diete stricte, Bell știe când să asculte poftele corpului ei.

“Voi primi un blat de ciocolată și o voi păstra în dulap și voi avea o bucată din ea dacă vreau cu adevărat ceva, dar mă înșel foarte rar”, a spus ea. “Voi inselat cu lucruri sarate, nu doar cu zahar, dar cred ca este mai bine pentru tine. Cred ca zaharul este foarte rau pentru noi”.

Dovezi fotografice de mai jos.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Umbrirea pe bărbie în seara asta a fost prin curtoazia lui @pizzasauce. #pizzasauce #emmys

Un post partajat de kristen bell (@ kristenanniebell) pe

Singurul lucru pe care Bell nu il cheama este alcoolul. Actrița are o politică strict non-alcool pe care o urmează rigid.

– N-am băut în șapte ani, spuse Bell. “Nu pentru că nu pot, este pentru că atunci când eram în vârsta de 20 de ani, aș avea un pahar de vin sau poate două pahare cu prietenii mei și apoi a doua zi, aș simți că am avut gripă”.

Ea îi face să se răcească foarte rar.

Bell nu glumește când vine vorba de sosul ei fierbinte. Ea își începe ziua cu albusul de ou, feta, avocado și cel mai spicos sos pe care îl poate găsi. – Pot să mă descurc cu Cholula, dar am nevoie de ceva mai fierbinte, spuse Bell.

LUNA LUI ESTE UN “DISPOZITIV DE GARBARE”.

Poate sună înfricoșător – dar Bell promite că este uimitor. “Îmi place să fac o salată de eliminare a gunoiului, care este în esență tot ce am pe un pat de salată”, a explicat ea. “Imi iau ultimele nopti cartofi cu nuca si nuci de pin si capsuni si afine, morcovi si castraveti, si crotoni – stiu ca suna ridicol, dar atunci cand o amesteci, este de fapt atat de bun”.

Bell jură că nici măcar nu trebuie să te îmbraci cu prânzul, dar dacă ți-e dor de o aromă suplimentară, stropeste un parm sau fă o ou deasupra și folosește gălbenușul ca îmbrăcămintea va face minuni.

AICI DINTRE SUNT SUPER SIMPLU.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Cineva face câine de ceapă târziu. Nu voi spune cine. #thepartyneverstopsatchristmas @daxshepard

Un post partajat de kristen bell (@ kristenanniebell) pe


Cu un soț lipsit de gluten și cu un stil de viață fără zahăr adăugat, unii se pot aștepta la o cină complicată, dar Bell o face ridicol de ușor.

“De obicei, facem cina pentru banza [pe bază de făină de găină]. Îmi place foarte mult ca Beyond Meat să se prăbușească pentru a adăuga niște proteine”, a spus Bell. “De asemenea, adaug în orice sos de paste al lui Paul Newman pe care îl avem în dulapuri”.

Asta nu înseamnă că toate tratatele sunt în afara limitelor.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Sunt incredibil de fericit să fiu în viață. Sunt recunoscătoare pentru mama, tatăl meu și întreaga mea familie pentru că m-au susținut, m-au provocat și m-au ținut la pământ. 37 se simte destul de bine ��

Un post partajat de kristen bell (@ kristenanniebell) pe

Bell evită zahărul în cea mai mare parte, dar din când în când, se tratează pe sine. “Totul cookie-uri” sunt specialitatea ei, ea ne-a scris prin e-mail. Sunt încărcate cu “ovăz, chipsuri de ciocolată, chipsuri de unt de bere – întregul shebang!”

De fapt, este dragostea ei de a coace – și dorința ei de a ajuta copiii aflați în dificultate – că această stea a colaborat recent cu No Kid Hungry pentru a proiecta o spatulă siliconică cu o leneșă pe ea (animalul ei fav). Proiectul este vândut la Williams-Sonoma, iar o parte din venituri nu beneficiază de nici un Kid Hungry.

CUMPARA ASTA ACUM: Spatula lenesă a lui Kristen Bell, 12,95 dolari; Williams-Sonoma.com

Îi împrumută pe copiii săi cu alimentele lor.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Roșu = suc de sfeclă. Purple = suc fiert de varză violet. Albastru = suc fierbinte de varză fierbinte + bicarbonat de sodiu. Rainbow brânză la grătar = DELICIOUS. #brânză la grătar

Un post partajat de kristen bell (@ kristenanniebell) pe

Când vine vorba de a împiedica obiceiurile sănătoase fiicelor ei, Lincoln și Delta, ea îi păstrează distracția în bucătărie.

“Îmi place să taie ardeii roșii și să le spun copiilor să-și pună brățările și apoi își mănâncă brățările”, a spus Bell, adăugând: “De asemenea, trunchim morcovii ca niște chipsuri de cartofi, deci este mai distractiv să mănânce. face alimente întregi pentru ei, dar o păstrează interesantă. “

Pe lângă legumele tăiate în forme și dimensiuni diferite, fiicele ei nu pot obține suficiente spiritele, iar Bell se asigură că are multe lucruri la îndemână. “Am turnat mașina verde a lui Naked Juice în niște copci – are o muscatura potrivită pentru asta. Sunt convinși că toate celelalte sunt verde, iubesc”, râse Bell. Când vine vorba de gustări în timpul zilei, ea spune că familia se lipeste de alimente întregi, cum ar fi iaurtul Chobani și fructele de origine locală, cum ar fi căpșunile.

O altă obsesie pe care fiicele ei o împărtășesc sunt pierogis și spune: “Bine, doamna T de la cutie” face tot ce-i mai bun acolo.

PIN-ul pentru mai târziu:

imagine

Urmăriți Delish pe Instagram.

Descărcați aplicația Delish.