Ceea ce boala Shawn a făcut-o pentru a ajunge în forma IRONMAN

Shawn Booth este în formă nebună. Dacă l-ați văzut câștigând inima acum-său logodnic Kaitlyn Bristowe în sezonul 11 ​​din The Bachelorette, știi că acele bombe ascuțite și bratele de zi nu sunt nimic nou. Dar e pe cale să înoate 2,4 km, bicicleta 112 și să ruleze 26,2, toate pentru a câștiga titlul de Ironman – sau Iron Daddy, așa cum ar prefera Bristowe să-l numească (este o glumă, calmează-te). Asta înseamnă că absul, brațele și totul între ele au devenit și mai tonificate. Ne-am prins cu Booth pentru a discuta despre toate lucrurile, mâncarea, fitness-ul și, bineînțeles, logodnicul său amuzant înainte de a concura în câteva luni.

El eșuează trei mic dejun în fiecare zi.

Ziua lui Booth este acum de două ori: “Mănânc și mă antrenez”, râde el. Din moment ce se combină înainte de fiecare activitate, el încetează să mănânce triplu cantitatea de alimente pe care o vei lua în fiecare dimineață, începând cu un shake de proteine ​​înainte să meargă Tucker Doodle, retrieverul său de aur. El mănâncă ouă, pâine prăjită și fructe când se întoarce (uneori adăugând cârnați de curcan și clătite în weekend) și o altă masă de tip mic dejun – iaurt grecesc acoperit cu granola – câteva ore mai târziu, după un antrenament.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Noțiuni de bază în această zi a început de pe drumul cel bun, cu ajutorul @ v8juice “verde sănătoși” ���� #veggiesforall #vibrantlife #ad

Un post partajat de Shawn Booth (@ shawn_booth18) pe

Shawn mănâncă patru bucăți de pâine – doar pentru o masă.

Booth nu face ouă și pâine ca tine. Pentru început, el mănâncă doar albușurile de ou, deoarece sunt proteine ​​pure. Toastul este ceea ce te va face să fugi din ochi. El împachetează atât de multe felii pe o farfurie, este un răspuns ridicol la fiecare brunch care te-a făcut atât de plin, tu nu poate nici măcar. “Am trei până la patru felii de pâine Ezechiel cu unt de arahide natural”, spune Booth.

El a avut doar trei băuturi în acest an.

Înainte de a începe formarea IRONMAN în decembrie, Booth – ca majoritatea dintre noi – ar avea câteva băuturi în fiecare weekend. Dar de atunci a tăiat complet alcoolul din dieta sa. “Cred că în 2017, probabil că am avut în total trei beri … poate patru,” spune Booth. Și făcând asta în timp ce trăiești cu un iubitor de vin bonafide ca Kaitlyn – tocmai și-a anunțat noul podcast de băutură și gabie numit Off the Vine, dacă este vreun indiciu cu privire la cât de mult îi iubește lucrurile – nu este ușor. “Este nevoie de mult control de sine”, râde Booth.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Acest lucru nu se va umple ..

Un post partajat de Shawn Booth (@ shawn_booth18) pe

Planurile sale de vineri se desfășoară în aceeași săptămână.

Dieta lui Booth constă într-o mulțime de alimente (el trebuie să facă pentru a arde aproape 5000 de calorii pe zi), dar este totul incredibil de curat – până vineri în jurul valorii de, care este. “Kaitlyn și cu mine suntem mari băieți pepperoni și de obicei comandăm o pizza în fiecare săptămână”, spune el. Alte mese de cheat favorite ale lui Booth: “Un burger mare, suculent.”

Mesele lui Shawn sunt pline de proteine ​​slabe, grăsimi bune și carbohidrați sănătoși.

Pentru el, prânzurile și mesele de mese constau, de obicei, dintr-o mish-mash din aceste alimente: pui la grătar, carne de vită, friptură, legume verzi, cartofi dulci, paste făinoase, orez brun și ovăz.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Pe standuri astăzi! Vă mulțumim @ triathletemag pentru această caracteristică minunată. Verificați dacă doriți să citiți în călătoria mea spre primul meu IRONMAN și ce viața a fost ca și când ați trăit în “timp bonus”. // Photo by @jasonmyersphoto ����: @quintana_roo_tri #triathlete #swimbikerun #ironmantraining #BigBikeGuy #ShawnBFIT

Un post partajat de Shawn Booth (@ shawn_booth18) pe

El și Kaitlyn nu sunt de acord în mare măsură cu privire la acest lucru.

“Mă gândesc la gătit ca un scop pentru alimentarea corpului meu, în timp ce ea iubește să pună mai mult timp în mese”, a declarat Booth. Din fericire, a cucerit beneficiile pe care le-a făcut în timp ce antrena pentru IRONMAN. “Kaitlyn a făcut multe mese în ultima vreme, de vreme ce eu alerg mereu ca nebun”, spune el. Recent, Bristowe chiar a furat o brânză pe puiul său obișnuit la grătar – dar a fost pentru o ocazie specială. “A gătit parmă de pui pentru ziua mea de naștere, și asta a fost destul de delicios”, spune Booth.

Antrenamentele lui s-au schimbat complet.

“Mergi pe la sală, frate?” este o întrebare la care Booth obișnuia să răspundă “uh, duh”. Acum, ședințele sale de șase săptămâni de pregătire în greutate s-au diminuat, adăugându-se în mai multe cărți pentru pregătirea pentru IRONMAN. Cursa implică înot, ciclism și alergare. “A trebuit să învăț să mă bucur”, spune el. “Înainte, tot ce făceam era stairclimber.”

Vezi acest mesaj pe Instagram

Saptamana noua, goluri noi ���� Iubind ca acest hotel are o sală de gimnastică legit și o bicicletă “peloton”. Vă mulțumesc @westincopleyplaceboston pentru că este ușor să rămâi pe drumul cel bun cu antrenamentul meu! #movewell #westinxpeloton #westin #Boston

Un post partajat de Shawn Booth (@ shawn_booth18) pe

Shawn strânge bani pentru cea mai dulce cauză.

Mulți concurenți IRONMAN aleg să strângă fonduri pentru o organizație de caritate aleasă de ei și Booth a ales K9s For Warriors. Este un program care salvează câinii de pe străzi sau adăposturi și le instruiește să devină pui de serviciu pentru veteranii care suferă de PTSD. “Unul dintre prietenii mei cei mai apropiați a servit în străinătate ca Marine și am vrut mereu să fac cât mai mult posibil pentru veteranii noștri”, împărtășește el.

Urmăriți Delish pe Instagram.