Ceea ce această femeie a pierdut 150 de lire într-un an și jumătate

Încrederea în sine a lui Kassidy Linde sa scufundat când ea a depășit 260 de kilograme în timpul sarcinii. “A ajuns până la punctul în care, ori de câte ori aș arăta în oglindă, nu am putut găsi nimic minunat despre mine”, a spus ea People.com. Dar nu și-a pierdut niciodată speranța. După ce a născut fetița Harley, Linde a decis că va face schimbări pozitive. “Am vrut ca ea să privească spre mine și să mă admire”.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Bună dimineața de la partenerul meu de lucru și eu. Am luat niște Nikes și am făcut ziua a 2-a de la #fastedcardio pentru a vedea cum reacționează corpul meu! Nu așteptați mâine, luni sau luna viitoare. ÎNCEPE ACUM!

Un mesaj postat de KASSIDY ���� RIEKENS (@ dilla7)

Și astfel, cei 25 de ani au plecat într-o călătorie de un an și jumătate, ceea ce ia determinat să piardă 130 de kilograme. Acum, ea chiar studiază pentru a deveni un trainer personal autorizat. Dar transformarea ei nu este doar o sursă de inspirație pentru fiica ei, ci și o motivație pentru peste 10.000 de adepți ai Instagram.

Iată exact ce a lucrat pentru ea:

Consumul de apă.

“Am renunțat la scuze și am început să beau un galon de apă pe zi”, a spus ea. Acesta este echivalentul a 16 căni de apă pe parcursul zilei.

Păstrarea dieta ei foarte simplă.

Linde consumă în principal pui, ton, curcan, fructe, legume și cereale integrale. Dar nu-i place să o numească o dietă. “Aici intră diferența dintre regimul alimentar și stilul de viață”, a declarat ea pe Instagram. “Dacă ar fi o dietă, aș fi eșuat complet, din moment ce acesta este un stil de viață, eu doar iau locul în care am rămas și am continuat să meargă, nu va fi netedă sau ușoară, s-ar putea să ai o masă ieftină sau o lună ieftină În orice caz, ridica-te și continuă. “

Vezi acest mesaj pe Instagram

De obicei, nu am postat prea multă hrană aici! Mă mănânc pentru combustibil, ceea ce face ca mesele mele să fie repetate. Încerc să mănânc pregătirea în ultima vreme pentru că am fost ocupat! Acesta este un vas taco pe care l-am pregatit si OMG! Am folosit pui de pământ cu unele condimente taco, fasole pinto, ardei gras și ceapă și orez. Am aruncat niște salată verde mărunțită și am adăugat niște smântână fără grăsimi și a fost delicioasă! Nu mă gândesc la macros sau calorii. Simt că știu ce are nevoie corpul meu, așa că mănânc în consecință. Numărarea de macrocomenzi mi-ar aduce rezultate mai rapide, dar mă provoacă prea multă stres chiar acum. Am făcut 1 / 4c orez și am împărțit o cutie de fasole pinto în mod egal cu 4 recipiente. Doar o idee pentru oricare dintre voi care doresc să schimbe puiul și orezul 🙂

Un mesaj postat de KASSIDY ���� RIEKENS (@ dilla7)

Nu numărați niciodată calorii.

În mod surprinzător, Linde nu înțelege tot ce mănâncă. Ea doar mănâncă mai sănătoasă și doar la fel de mult ca este nevoie să se simtă plin. “Simt că știu ce are nevoie corpul meu, așa că mănânc în consecință”, a scris ea. “Numărarea caloriilor și a macrocomenzilor mi-ar aduce rezultate mai rapide, dar mă provoacă prea mult stres acum.”

Pregătirea meselor în fiecare săptămână.

Linde a scris pe Instagram că mănâncă combustibil, iar mesele sale se pot repeta uneori. Una dintre opțiunile sale de a alege este puiul, orezul și legumele. Și întotdeauna pregătește mese în fiecare duminică seară.

Ținerea unui program.

Chiar și atunci când Linde nu are de gând să meargă la sala de sport, ea se împinge să se țină de un plan de antrenament de cinci zile pe săptămână. Recunoaște că rezultatele sunt un imens motivator și acest lucru face dificil să se țină de el la început. “Continuă să privești la scară și să mănânci bine întrebându-te când vei vedea ce lucrezi”, explică ea. “Apoi, odată ce începeți să vedeți rezultatele, devine o dependență. Unele zile nu veți dori să mergeți, să mergeți oricând.” Zilele pe care le depășiți sunt zilele care contează cel mai mult! ”

Vezi acest mesaj pe Instagram

Nu mi-e dor de ziua brațului, EVER. Voi pierde uneori alte zile de muncă, dar nu arme. Nu am avut niciodată musculare în brațele mele. Ei erau fie foarte grași, fie foarte slabi! Deci nu sunt “flexin” pentru că am o mușchi mare. Eu sunt flexin pentru că sunt doar fericit chiar am nici un mușchi! Haha Nu pot să aștept să văd ce arătau armele mele într-un an ��������♀️

Un mesaj postat de KASSIDY ���� RIEKENS (@ dilla7)

Urmăriți în mod consecvent progresul.

Noua mama a explicat că păstrarea unei înregistrări vizuale – și complet publice – a progresului înregistrat de Instagram a fost un imens motivator pentru ea. “Ceea ce adepții mei nu și-au dat seama este că, atât cât am motivat-o, ei mă motivează și pe mine”, a spus ea. “Dacă te dai acolo și te lași vulnerabil la mii de oameni te face să vrei să-ți dai totul și să faci tot ce poți.” Dar a păstrat, de asemenea, un jurnal de fitness pentru a-și urmări progresul și a-și schimba rutinele de antrenament.

Vezi acest mesaj pe Instagram

[Prog • ress: mișcare înainte sau înapoi către o destinație]] Progresul este extrem de important. Weightloss vă învață răbdarea extremă, vă spun eu. Doar pentru că nu vedeți rezultatele pe care le doriți imediat, NU înseamnă că trebuie să renunțați. Se pare atât de departe și de parcă nu vei ajunge niciodată acolo, dar într-o zi te vei trezi și vei fi surprins. Asta ar fi putut fi eu în colțul din dreapta sus dacă aș renunța. Sau posibilitatea de a câștiga chiar mai multă greutate! Dar am ales să lucrez pentru a fi cel mai bun pe care aș putea să-l fiu. Și încă muncesc din greu în fiecare zi! ÎNCREDERE ÎN PROCES.

Un mesaj postat de KASSIDY ���� RIEKENS (@ dilla7)

Urmați Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

43 − 34 =