Bar introduce brânză la grătar Martini

la grătar cheese

honeysucklelife / flickr

Când sunteți copil, una dintre cele mai confortabile mese este un sandwich cu brânză la grătar și o ceașcă de supă de roșii. Ca adult, alimentele de confort încep să ia o formă lichidă – cum ar fi vodca. Un bar din New York City se căsătorește cu gusturile din copilărie fără poftele adulte în băutura de confort superioară: o Martină la grătar.

Mai mult de la Delish: 11 cele mai bune rețete Martini

Beecher’s Handmade Cheese – un magazin de brânză din Seattle, un restaurant și un salon cu o filială din districtul Flat Iron din New York – este folosit pentru a fi în centrul atenției. În 2010, macaroanele și brânzeturile din restaurant au fost numite printre cele mai preferate lucruri ale lui Oprah. Acum, barul de la Beecher, pivnița, The Cellar, a căzut în lumina reflectoarelor cu cocktail-ul brânză în afara mesei, în conformitate cu Masa zilnică.

Aceasta nu este o felie de brânză la grătar în felul în care McNuggetini este un pui McNugget martini (băutura nu include de fapt carne de pui, deși este împodobită cu un nugget). Este un cocktail plin de 10 galoane de vodca, care a fost infuzat de sase sandvișuri de brânză la grătar (făcute cu brânza Beecher, bineînțeles) într-o perioadă de 24 de ore și apoi dublată-filtrată prin tifon (ce altceva?).

Înainte de a vă deplasa la bucătărie, vă recomandăm să vă regândiți propriul vodcă de brânză la grătar. “În sine, nu are mare gust”, a declarat Kurt Dammier pentru Seattle săptămânal. “Are doar gust ca vodca cu brânză la grătar în ea.”

Mai multe de la Delish: 95 Rețete Chic Cocktail

Pentru a transforma băutura într-o distilare satisfăcătoare a mâncărurilor clasice de confort, se adaugă un cub de gheață cu suc de roșii, împreună cu busuiocul moscolat și o margine frecat cu o reducere balsamică și prosciutto crocant, coaptă pentru o finisare sărată.

Mai multe de la Delish: Tendințe de cocktail-party

În prezent, băutura este disponibilă numai la New York City, dar nu este disponibilă Seattle săptămânal raportează că nașii însetați din Washington vor fi în curând în stare să comande comoditatea la Bistro Bistro.

Aceasta nu este prima băutură inspirată de sandwich. Verificați aceste mâncăruri savuroase, sandwich-y:

BLT Cocktail

<p>Inspirat de Ziua Nationala de Sandwich, Flor de Ca si-a facut un amestec cu mixologii de top pentru a crea cocktail-uri precum acest PB & J creat de Gianfranco of Tippling Bros.</p><p><b>Reţetă:</b> <b>PB & J Cocktail</b></p><p>“title =” PB & J Cocktail ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f9413bbbde0_-_pbj-rum-cocktail-fdc1110-th2.jpg?resize=480:*”<br/>/></picture></div></div><div class= Amabilitatea lui Flor de Cana

PB & J Cocktail

imagine

Amabilitatea lui Flor de Cana

Cocktail-ul Cheeseburger