AVERTISMENT: Această fotografie de mucegai într-un cuptor cu microunde va bântuie pentru totdeauna

Am închiriat un Airbnb cu niște prieteni în weekendul trecut, și a fost – să zicem cel puțin – nu ceea ce ne-am așteptat. În timpul sosirii, am fost imediat dezamăgiți că casa nu era la fel de curată ca și cum am fi vrut, nu ne-a fost frică să o dăm din cauza locației minunate în centrul orașului. Am avut un buget, la urma urmei. Cu toate acestea, după ce ne-am întors de la o oră fericită de șampanie de 3 USD, am făcut o descoperire incredibil de supărătoră. Este greu de pus în cuvinte, așa că voi prezenta dovezile:

imagine

Toamna Hurst

După ce am observat timpul rămas pe cuptorul cu microunde, prietenii mei au făcut un sunet pe care nimeni nu l-a făcut vreodată înainte și am fost chemat în bucătărie pentru a investiga, doar pentru a fi prezentat cu cele de mai sus. Am hotărât repede să ne eliberăm Airbnb-ul – dacă ar fi existat ceva, cine știe ce altceva am putea găsi – dar între noi toți a început o mare dezbatere. Dezbaterea a continuat când m-am întors la lucru, așa că mă întorc spre voi toți pentru a ne ajuta să rezolvăm misterul.

Ce știu sigur:

• În timp ce eram precaut să ne apropiem prea mult, acest lucru era în mod clar acoperit de mucegai, care luase chipul unei blană grele.

• A existat un puternic miros de putregai când ușa era deschisă, indicând faptul că cunoștea o viață anterioară ca element alimentar.

• Au rămas 29 de secunde pe cronometru. Deci, oricine a pus acest lucru în cuptorul cu microunde a oprit ciclul cu 29 de secunde rămase și a uitat de el. Ce fel de hrană ar fi cineva să se încălzească și apoi să abandoneze?

• A fost clar acolo de luni de zile, în ciuda a ceea ce gazda mea Airbnb a insistat.

Bine, acum depinde de tine. Votează în sondaje de mai jos pentru a mă ajuta să dorm mai bine noaptea.

Nota Editorului: Am primit o rambursare completa de la Airbnb, insa nu ne-a dat nici un indiciu despre ceea ce a fost de fapt obiectul infractiunii.

Urmăriți Delish pe Instagram.