Amazon are o vânzare majoră pe mașina Nespresso preferată de toată lumea

Dependența de cafea nu seamănă doar cu Pixelul Nespresso; sunt drepți obsedat Cu acesta. Comentariile pe Amazon citesc ca niște scrisori de dragoste ușor înfiorătoare.

CUMPARĂ ACUM Nespresso Pixie de De’Longhi cu Aeroccino, $ 179; Amazon

Vezi acest mesaj pe Instagram

Aparatul #Nespresso Pixie Clip este proiectat pentru a se potrivi gustului personal. #ACupAbove

Un post partajat de nespressousa (@nespressousa) pe

“Iubiți-l … limitați irațional.”

“Nu am nici o idee despre cum am existat vreodată înainte de această mașină. Dacă această mașină (sau mai ales spumătorul) avea nevoie de un rinichi … aș face donații”.

“În dezvăluirea completă, ultimul lucru pe care l-am așteptat vreodată ca o mașină de cafea să mă facă să mă așeze și să mă gândesc la viață”.

Vedeți ce înțelegem?

În mod obișnuit, obținerea mâinilor pe un model vă va întoarce aproape 300 de dolari, dar acum, Amazon are Nespresso Pixie de De’Longhi în vânzare pentru doar 179 dolari. Mașina mică – este de numai nouă centimetri înălțime – se încălzește în 25 de secunde, așa că dă o ceașcă de cafea mai repede decât majoritatea concurenților lui Nespresso. De asemenea, are două setări: una care oferă un mic espresso și unul care are ca rezultat un “lungo”, un format de cafea mai mare pentru Nespresso.

Vezi acest mesaj pe Instagram

O perioadă bună de viraj pentru a afla mai multe despre @nespressousa Meet, salut, demo astăzi 12p – 4p. #nespressoaeroccino # aeroccino3 #aeroccino #milkfrother #latte #ws804 #wsbridgewatercommons #virtuoline #espressomachine #acupabovetherest #coffe #coffeetalk #coffeetime #seyeouinthestore #coffeedate #binewatercommons #brandambassador #nespresso #nespressocoffee #nespressomachine #treatyourself #espresso #espressomachine #espressotime

Un mesaj postat de WSBridgewaterCommons (@wsbridgewatercommons)

Dar Aeroccino, care vine împreună cu Pixie pe Amazon, este unul dintre principalele motive pentru care oamenii își pierd mințile. Poate spuma lapte cald sau rece la atingerea unui buton.

Din momentul în care am publicat această poveste, site-ul Amazon nu a indicat durata vânzării. Deci ce mai aștepți?

Urmați Delish pe Instagram.