[ACTUALIZAT] Actualizarea Emoji din această vară include toate alimentele preferate

UPDATE: 18 iulie 2017, ora 4:50.

Chiar când aproape că ne-am fi pierdut speranța că Unicode a uitat cu toții de categoria extrem de importantă a emojilor, știrile au rupt că vom primi în această vară 56 de noi icoane pe tastatura noastră. Și include 13 adăugiri culinare pe care nu putem aștepta să le folosim.

În curând, vom primi o plăcintă, nucă de cocos, friptura, covriful, broccoli, sandwich, găluște, brânză de noroc, container pentru prepararea hranei chinezești, castron de supă, conserve, bețișoare și ceașcă. (Serios, încă nu există var ?!) Dar există și un yoghin, un dinozaur, o blestemă și o sirenă (!!!) în noua colecție. Priveste mai atent:

imagine

Nu este clar când toate acestea vor fi lansate, așa cum a spus consorțiul USA Today că vor veni cu lansarea versiunii Unicode 10.0 – pe care o așteptăm mai târziu în acest an, dar potențial mai devreme în această lună. Ține-ți degetele, e cel de-al doilea, așa că putem să scriem cu toții.

UPDATE: 11 noiembrie 2016, ora 4:04.

Aproape un an după ce Unicode a renunțat la emiterea de noi produse emojis – ca și slănina foarte necesară – am primit în sfârșit o actualizare a ceea ce vă puteți aștepta de la început și când. Potrivit lui The Verge, ne putem aștepta să începem să folosim emoji-ul avocado extrem de anticipat (plus clatite și toate celelalte pe care le-am raportat mai jos) când Apple iOS 10.2 este lansat.

Dar acum există niște începători minunate care așteaptă cu nerăbdare și ei. Eater informează că există 51 de propuneri noi, inclusiv 14 adăugiri culinare cum ar fi plăcintă, covrig, nucă de cocos, friptură, broccoli, cereale, agitator de sare, verdeață cu frunze, humus, sandwich și conserve. Dar există și un bagel – Unicode nu are încă o imagine machetă. Verificați restul:

imagine

Unicode

Multe dintre acestea au făcut parte din Eatmojis de la Delish pentru o vreme – pentru că înțelegem lupta unui text fără bagel.

UPDATE: 13 noiembrie 2015 la 11:46 a.m..

Chiar dacă i0S 9 a scăzut și am fost încântați de mult-așteptatul taco, burrito, hot dog, brânză, popcorn și emojis de șampanie, suntem încă în căutarea orizontului pentru ceea ce urmează. Și nu ne poți vina cu adevărat – există 22 de state care sunt complet obsedate de emojis și chiar și de cei care probabil că încă nu-i ordonă lui Domino cu pictograma “za za Twitter”.

Astăzi, avem o sugestie despre ce următorul lot de personaje va fi datorită unei actualizări din partea Unicode, care constată că există 74 de potențiali candidați pentru lansarea viitoare. Acestea includ o palmă de față și degete încrucișate, dar cele mai bune dintre ciorchine sunt caracterele culinare: avocado, bacon, croissant, baghetă, salată, ouă întregi, arahide, sticlă de lapte, kiwi și clătite. Numai potențialul de mic dejun este uimitor aici. Dar apoi sunt ochelari de șampanie clinking și un pahar de sticlă umplut cu whisky (da da!).

Potrivit lui Unicode, ne putem aștepta să începem să folosim oricare dintre caracterele care fac această reducere până la jumătatea anului 2016. Deci, aruncă o privire mai atentă și începe să te comporți acum.

imagine

Unicode / Michael Stillwell

UPDATE: 24 august 2015 la 11:50 a.m..

Modelele oficiale ale șoimilor de șuncă, avocado, croissant, șampanie, castravete, morcovi și cartofi sunt aici – și arată mai bine ca niciodată. Mulțumită lui Emojipedia, avem o primă privire la ele:

imagine

Amabilitatea lui Emojipedia

Așa cum suntem deși așa, suntem încă chomping la pic pentru a vedea taco oficial, burrito, și emoji hot dog.

ORIGINAL POST: 22 mai 2015 la 12:33 pm.

Întrebare serioasă: Cum am mers atât de mult fără emoji de șuncă? Mă gândesc la cel puțin o duzină de utilizări – deoarece baconul face totul mai bine. În cele din urmă, putem să nu mai visezi și să ne extindem dietele emoji. Unicode, grupul de dezvoltare și design, responsabil pentru care emojis sunt adăugate la tastaturile lumii, lansează în anul viitor 38 de personaje noi. Și șapte dintre ei sunt blestemați.

Împreună cu slănină vine avocado (pentru că toată lumea este complet obsedat), castraveți, morcovi, cartofi, flauturi de șampanie clinking și cornuri. Există, de asemenea, fețe de salivă și greață pe parcurs – știi, pentru că atunci când ești absolut de foame și când ai mâncat prea mult.

Suntem mai mult decât bucuroși să aducem bufnițe și vulpi adorabili pe lista celor nou-veniți (iar personajele de palmier și de înălțare vor găsi probabil o locuință permanentă în tab-ul meu cel mai recent), dar am încă un os care să aleagă cu creatori: Unde dracu e taco emoji mea?

imagine

Urmăriți Delish pe Instagram.