Aceste băuturi Starbucks de vacanță din întreaga lume vă vor face să călătoriți

imagine

Nu uitați să îl fixați mai târziu!

Australia: Pomul de Crăciun Peppermint Dark Mocha

imagine

Starbucks

Ceaiul verde cu infuzie de frisca si bomboanele rosii si verzi sunt riff-ul Starbucks Australia pe o molid festiva. Jumătatea inferioară este o mocha de menta, făcută din ciocolată neagră, care vine la cald sau în stil Frappuccino.

Brazilia: Pădurea Neagră Frappuccino

imagine

Starbucks

Tortul de pădure neagră – sau floresta negra, așa cum este cunoscut în Brazilia – este un sfat de vacanță, iar acest Frapp este inspirat de acesta, cu ciocolată neagră și arome de cireșe.

China: Crăciun Panettone Latte

imagine

Starbucks

În Italia încă nu există nici un Starbucks, astfel încât China folosește tortul de Crăciun cu simbolul țării de boot ca aromă latte proprie. Doar iubitorii de fructe de mare trebuie să se aplice: Sosul de bază este aromatizat ca unul, apoi amestecat în espresso. Stratul superior al laptelui aburi este punctat cu mere uscate, portocale și afine.

Germania: Fudge Hot Chocolate

imagine

Starbucks

Chocaholics sunt obsedați de acest favorit care se întoarce, ceea ce reprezintă o extra ciocolată pe ciocolata caldă obișnuită a Starbucks. Nu numai că există băutură de sirop fudge în băutură, frișca cu gust de fudge-y, și este completat cu bucle ciocolată albă de aur.

Indonezia: Praline Mocha

imagine

Starbucks

Acest mocha a luat parte la meniuri în jurul Europei și al Asiei, iar în acest an a aterizat pe Indonezia. Cu o aromă simplă de alune și mocha drizzle, este mai mult iubit clasic decât un începător aventuros.

Japonia: Zmeură albă de ciocolată Frappuccino

imagine

Starbucks

Combo-ul de aromă din Japonia arată ca și cum ar fi în sezonul de sărbătoare, dar gustul este puțin cam vară. Baristas amestecă ciocolată albă cu zmeură acră în formă de mocha sau Frappuccino, apoi top un dollop de frisca cu aceleași ingrediente.

Coreea: Valencia Orange Tea Latte

imagine

Starbucks

În Coreea, cea mai frumoasă băutură de vacanță din meniul gigantului de cafea este de fapt pe bază de ceai. Acest latte de portocale și negre vine cu o jumătate de lună de citrice uscate.

Mexic: Ciocolată albă de afine Mocha Latte

imagine

Starbucks

Starbucks folosește ciocolată albă în această mocha, deci este puțin mai dulce decât cea de bază. Se livrează cu panglici de sos de merișor și zahăr cranberry cristalizat.

Singapore: Toffee Nut Crunch Latte

imagine

Starbucks

Nu este mult caramelă care nu face mai bine – bare de ciocolată, înghețată, cafea. Acest latte gustat la fel ca și este topped cu bucăți crocante de caramelă, de asemenea.

Malaezia: Teavana Apple Black Tea

imagine

Starbucks

Starbucks a închis magazinele sale Teavana la începutul acestui an, dar ceaiurile de marcă sunt încă disponibile. Malaezia amesteca ceaiul negru cu sucul de mere pentru a crea o aroma speciala pentru sarbatori. Este acoperit cu spumă de condimente de scorțișoară.

Thailanda: Vanilie Nougat Latte

imagine

Starbucks

Acest nou latte are un gust ca ceva pe care îl scoateți dintr-o cutie de ciocolată: espresso este amestecat cu sos de nuga și vanilie franceză. Apoi, pentru a termina, baristas adăugați frisca, un amestec de boabe de boabe amestecate și bomboane de bomboane de nucșoară de capsuni.

Marea Britanie: Băutură festivă rece cu portocale și afine

imagine

Starbucks

Aceasta este o băutură rece clasică de la Starbucks, îmbuteliată cu sirop dulce și amestecată cu bucăți de portocală și afine. Este perfect pentru cei care nu vor să arate că vor bea o băutură de vacanță agitată … dar vor să savureze o băutură de vacanță agitată.