Acesta este motivul pentru care Papa John’s Pizza vine întotdeauna cu un piper

imagine

Papa Johns

În afară de untul de arahide și de jeleu, există puține legături de mâncare care sunt la fel de iconice ca și pizza de Papa John și piperul pepperoncini care este întotdeauna servit pe o parte. Unii pot considera că hiperbolic, dar pentru cei care au petrecut ani de zile ordonând livrarea, este un suport.

Dar chiar și cei care nu pot rezista să-și termine felii cu piperul tangios probabil că s-au întrebat de ce sunt înăbușite în fiecare casetă în primul rând. În cele din urmă avem un răspuns, și se dovedește este un omagiu pentru unul dintre foștii angajatori ai proprietarului de franciză.

Înainte ca proprietarul lui Papa John, John Schnatter, să fondeze una dintre cele mai populare branduri de pizza din lume, a lucrat la un restaurant local, Rocky’s Sub Pub, în ​​micul său oraș Jeffersonville, IN. Potrivit lui Sean Muldoon, ofițerul principal al Ingredientului Papa Ioan, un discontinent la Rocky’s a fost să “garnisească” fiecare pizza din restaurantul vândut cu un piper pepperoncini.

“A fost o simpla atingere extraordinara pe care clientii lor l-au apreciat cu adevarat, iar John a observat”, a spus el Thrillist.

John, în cele din urmă, sa mutat de la Rocky’s și, odată ce a făcut-o, și-a creat propriul plan de afaceri care a început cu vânzarea de pizza de la restaurantul deținut de tatăl său. Luând puțin din ceea ce a învățat în timpul petrecut la Rocky’s, John, care se numește acum “Papa”, a servit pizza cu piper peppers o semnătură pe care clienții săi o vor crește de mai mulți ani.

“John a recunoscut mereu cât de mult i-au plăcut oamenilor includerea ardei și, încă din prima zi, sa asigurat că există și un ardei în fiecare cutie de pizza”, a spus Muldoon.

Deci, de fiecare dată când deschideți acea cutie cerească de pizza și vă confundați cu vederea unui alt ardei, puteți să vă reamintiți că Papa Ioan este practic doar urmând o tradiție.

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.