Acesta este ceea ce Drew Barrymore mănâncă într-adevăr într-o săptămână

În ultimii ani, Drew Barrymore a devenit cunoscută ca mult pentru eticheta ei de vin și produsele de frumusețe, deoarece ea este pentru lista ei lungă de credite care acționează. De asemenea, are un punct de teatru și este o mamă pentru două fete tinere, deci este, în principiu, o super-femeie.

După ce a pierdut 20 de kilograme prin creșterea consumului de proteine, am observat în plus cât de mare arată în aceste zile. Norocoasă pentru noi, ea scutură secrete despre ceea ce arată dieta zilnică și nu putem trece peste cât de normal pare.

Drew recent a umplut Grubstreet în ceea ce săptămâna ei arăta ca de mâncare și, împreună cu un pic de social media târâtoare, am dat seama cheile lui Drew de a rămâne sănătoși și se bucură de viață în același timp (vin este mare în viața ei, obvs ).

Ea este tot despre suc de lămâie

Ca multe celebrități, Drew este un fan al apei calde cu lamaie. “Este o modalitate foarte bună de a-ți începe să-ți porți corpul pentru o zi”, a spus ea Grubstreet. Ea încorporează și sucul de lămâie în mese – după un antrenament de dimineață, va face o gustare de umplutură precum paine prajita cu avocado, suc de lămâie proaspătă, sare de mare, piper și fulgi de chili, iar pentru salate se va amesteca suc de lamaie și ulei de măsline pentru a fi folosite ca dressing.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Utilizați un șervețel frumos. Chiar dacă mâncați doar de unul singur. #sundaymorningvibes #brunchathome #dontsavethegoodstuff

Un post partajat de Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Ea știe cum să mănânce sănătos pe drum

La fel ca oricare dintre mama (sau lucrul gal), ea este în mișcare de multe ori, iar consumul de alimente este inevitabil, indiferent dacă este vorba de a-și prinde prietenii sau de a-și lua ceva în stomac, după o dimineață ocupată, care zbura pe copii în jurul orașului. Chiar dacă nu este la timp, se va asigura că o să ia ceva de partea mai sănătoasă, ca o burrito vegetariană de la Dos Toros sau supă, salată și rulouri de sushi de la Nobu. Fata se hrănește, de asemenea, într-o felie de Pizza Joe din când în când, așa că știi că ea este la fel ca noi.

Regina balanței

Când mâncați o masă indulgentă, se poate simți prea ușor să numiți toată ziua o spălare și să continuați să mâncați prostii. Drew știe însă că este vorba despre echilibru. După ce a făcut o prăjitură franceză cu fetele ei într-o dimineață, a ținut-o lumină în restul zilei cu o salată de castraveți pentru prânz și somon și legume pentru cină. Sună practicabil, corect?

Vezi acest mesaj pe Instagram

O parte din cina mea aseară. De ce este atât de romantic pentru mine? #radish #goodlighting

Un post partajat de Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Alegeți cocktailuri mai sănătoase

Este evident că Drew este totul despre vinul ei – îi place să împartă o dulceată cu sticlă de rosé sau Pinot Grigio cu prietene în zilele de duminică – dar e și un fan de cocktailuri. În loc de siropuri și amestecuri, ea optează pentru cocktail-uri mai sănătoase, cum ar fi Dark Stormy la Smith & Mills din New York, făcute cu ghimbir muddled și tei proaspăt.

Vezi acest mesaj pe Instagram

#beautyjunkieweek nu este ceea ce ai pus, ci ceea ce simți înăuntru. Unele … o nucă de cocos proaspătă și prietenele tale este tot ce ai nevoie pentru a zâmbi cel mai strălucitor. Sănătos este fericit. Fericit este mai bun decât orice produs pe care îl veți găsi. Cine conduce lumea????? FETE #thecincos @lonavigi @francescadelafuente @sweetbuns @debraferullomakeup

Un post partajat de Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Jocul Snack este puternic

Într-un interviu cu entuziastul de vinuri, Drew a enumerat câteva dintre gustările sale preferate, care, de asemenea, se întâmplă să se împerecheze bine cu vinul. Sunt cu siguranță pe partea sănătoasă, dar sună destul de darnică. Ea iubește chips-uri și guac și este un fan al oricărui lucru cu miere-iaurt grecesc cu miere; brie, miere și mere; și brânză albastră cu miere.

Împărțirea este îngrijirea

Dulce sau cimbru este o dilemă comună de brunch. Prin partajarea mai multor plăci, puteți încerca puțin din toate lucrurile, fără a le face prea mult pe o grămadă de clătite. La micul dejun cu fiicele ei, Drew comandă clătite, pâine franceză, ouă și fructe “, împărtășite între noi.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Sunt atât de inspirat de fetele mele și trăiesc pentru că sunt mama. Ziua Mamei vine! Spune-mi ce-i face pe mama ta unic cu #ComeAsYouAre și #contest. Voi vedea dacă îi pot trimite un pic de ceva și un mesaj video personal de la mine – și @crocs! #crocsmom #crocskids

Un post partajat de Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Sandwich-ul ei

Puteți face cu siguranță acest lucru la domiciliu. Sandwich-ul favorit al lui Drew este foarte simplu și ambalat cu proteine ​​și legume. Ea adaugă curcan, brânză americană, salată, roșii, muștar și mayo … este, în principiu, un clasic american.

PIN-ul pentru mai târziu:

imagine

Urmăriți Delish pe Instagram.