Acest tort cu gheață Cannoli este atât de inteligent, este un fel de nebunie

cannoli index

cannoli index
Amabilitatea vieții, iubirii și zahărului

Îmi place să gătesc și să coacem, dar și eu sunt întotdeauna un fan al unei comenzi rapide. Și o canolie tradițională italiană – cu umplutura ei clară exterioară și bogată, cremoasă, este delicioasă nebună, dar este și o întreprindere destul de mare și nu un proiect pe care sunt dispus să-l retrag de o zi întreagă a weekend-ului fără într-adevăr ocazie speciala.

cannoli icebox cake

cannoli tort rece
Amabilitatea vieții, iubirii și zahărului

Dar de aceea am fost foarte încântat să găsesc această rețetă de la Lindsay la blogul Life, Love, & Sugar. Ea ne-a oferit un mod strălucit de a savura toate arome dulci ale unui cannoli clasic, cu aproape nimic din muncă. Acest desert este atât de ușor de aruncat împreună, îl puteți asambla în tigaie în aproximativ 10 minute, nu este nevoie de coacere și, bineînțeles, o puteți face și înainte – deci dacă aveți o petrecere de vacanță sau altul obțineți – împreună venind în acest weekend, puteți obține acest desert serios impresionant, gata cu o noapte înainte și să aveți absolut zero stres în ziua de. Este cu adevărat imposibil să nu vezi strălucirea în această idee.

cannoli icebox cake

Amabilitatea vieții, iubirii și zahărului

Masă de umplutură plină? Verifica. Cristalele straturi de cracare graham? Verifica. Oodele de chipsuri de ciocolată? Verifica. Ei bine, acum știu exact ce o să fiu bătut în bucătărie în acest weekend.

Obțineți rețeta din Life, Love, & Sugar.