Acest filtru de sandwich pentru micul dejun de dimineață vă va face mult mai bine diminețile

Micul dejun poate fi cea mai importantă masă a zilei, dar prea adesea mulți dintre noi recurg la începerea dimineții noastre fie prin cheltuirea banilor pe mese nesănătoase, fie prin stabilirea unor mici feluri de mâncare care nici măcar nu ne vor ține până la prânz. Din fericire pentru dvs., dacă o șuncă, ouă și brânză de brânză este singura modalitate de a vă începe ziua, acest Sandwich Maker pentru micul dejun este aici pentru a vă schimba viața și felul în care mâncați micul dejun pentru bine.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Recent am folosit din nou filtrul nostru de sandviș pentru micul dejun @hamiltonbeach. Folosit pentru a folosi tot timpul atunci când am fost în școală (nu spun că nu sunt în ea acum, lol). Era ușor de făcut. Pune-ți brioșul în engleză, aruncă-ți ingredientele cum ar fi șunca și brânza și sparge un ou. 5 minute. mai târziu, glisați chestia peste și boom – aveți un mic dejun sandwich.������ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ #hamiltonbeach #championsgate #food #foodporn #kitchen #blue #florida #plate #orlando #davenport #sandwich #spices #eggsandwich #black #granite #badia #fl #mccormick #countertops #foodie #eggs

Un post partajat de Brianna Pitts (@ disney_lover07)

CUMPARĂ ACUM Hamilton Beach Dual Breakfast Sandwich Maker, $ 34.19; amazon

Acest gadget de bucătărie cu economie de viață nu numai că vă ajută să preparați sandvișuri delicioase de mic dejun în confortul casei dvs., dar puteți face și acest lucru de către cei doi. Este produs de Hamilton Beach și este conceput pentru a vă permite să faceți două sandwich-uri de mic dejun la o dată în doar cinci minute sau mai puțin. Puteți folosi propriile ingrediente proaspete cum ar fi ouă, brânză, pâine, orice fel de carne gătită și / sau legume pentru a face sandwich-urile și dacă apetitul dvs. nu este suficient de mare pentru două sandwich-uri, puteți îngheța sau îngheța unul și salvați-l pentru a doua zi.

Producătorul de sandwich conține de asemenea părți detașabile, care sunt toate în condiții de siguranță pentru mașina de spălat vase. Puteți să cumpărați instrumentul la îndemână online de la Amazon pentru puțin peste 30 de dolari, sau puteți să vă îndreptați către site-ul oficial al Hamilton Beach pentru al cumpăra pentru 34,99 USD.

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

45 − 41 =