Acest burger de 10 lire este servit de felie

Nimic nu vă poate pregăti pentru burgerul Truffles N Bacon Cafe. Chiar dacă ați văzut Instagramele, ați auzit că cântărește 10 kilograme – de fapt, 10 1/2, de fapt – și a vorbit cu oamenii care au încercat și au trăit pentru a spune povestea, încă nu sunteți pregătiți pentru cum mare este. Este mai larg decât un butuc, mai înalt decât capul tău, și picură absolut cu brânză, tots tater și gălbenușuri de ou.

Doar cei mai brumați din oțel pot fi destul de îndrăzneți să se uite la el și să spună: “Dă-mi o bucată din asta!” Pentru că, da, așa se servesc: Prin felie. Deși este fizic imposibil să luați o singură mușcătură de la toate straturile dintr-o dată, nimic nu vă va împiedica să încercați.

De îndată ce oamenii auziți despre burgerul behemoth, ei spun de obicei: “Oh, face parte dintr-o provocare, nu?” La urma urmei, este servit în Las Vegas, acasă de “mâncați-l în mai puțin de o oră și obțineți o cămașă gratuită / băutură / fotografie a eforturilor tale fermecate montate pe perete pentru ca toți să vadă!” Dar nu este. De fapt, totul a început cu un umil Flamin ‘Hot Cheeto.

Burtă Of The Beast Burger

Chelsea Lupkin

“Un client ne-a adus Hot Cheetos într-o zi și l-am rugat pe bucătarul nostru să facă ceva cu ei”, explică proprietarul Magnolia Magat, mimindu-și un puf de brânză între două degete. Provocarea a fost acceptată și, mai demult, au debutat în meniu sub numele de Disco Tots.

Acesta a fost amestecul perfect de joasă și, în mod ciudat, a funcționat: toci tatălui sunt aruncați în ulei de trufe, apoi topiți cu brânză mărunțită, chemete fierbinți, ardei serrano, burtă de porc și fâșii tortilla crocante. Totul sa strecurat cu ferma si sosul de gratar, creand o explozie dulce-savuroasa-sarat-umami, care in acelasi timp este gooey, crocanta si bruneta. În esență, este un gânditor total.

Aceasta a inspirat în curând un burger, cunoscut sub numele de Beastul fierbinte, care a adăugat carne de vită angus, mayo coreeană și un ou lateral însorit la amestec. Și asta a făcut din Rețeaua de alimentare să vină chemând, întrebându-se dacă restaurantul ar putea crea o versiune mai mare pentru show-ul său, Ginormos mănâncă. Băieți, au dat-o.

Burtă Of The Beast Burger

Chelsea Lupkin

Beastul fierbinte a fost suprasolicitat la un nivel aproape de slapstick, cu două bucăți de carne de vită de 2 kilograme, 2 plăci groase de 2 inci de burtă de porc, patru ouă și kilograme de tots, Feline Hot Cheetos, roșii, jalapeños, brânză. Patties trebuie să fie flipped folosind o coaja de pizza sunt atât de masive. Și sunt atât de suculente, singurul bun care ar putea păstra să se dizolve sub toate aceste toppinguri este o bucată de pâine.

Truffles N Bacon necesită o notificare de 72 de ore înainte de a putea mânca burgerul de 85 de dolari, care de obicei servește 6-8 (sau, bine, 10) de oameni. Dacă te întrebi cine ar lua un astfel de monstru, ai fi surprins. A fost popular pentru petreceri, iar oamenii doar triple-dog-se îndrăznesc unul pe celălalt, pentru a face totul jos. “Un tată a ordonat-o în locul unui tort de ziua”, a spus Magat. Ar putea, de asemenea, face pentru un bun unbirthday tort.

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.

Добавить комментарий

*

71 + = 79