Aceasta este cea mai genială cale de a tăia un tort pentru o mulțime

Dacă ați cerut 100 de persoane să taie o prăjitură, 99 dintre ei ar fi probabil să prăjit tortul în chiar triunghiuri *. Este o practică prea comună și, după cum sa dovedit matematica, nu este întotdeauna cea mai eficientă metodă de a proceda (mai ales dacă aveți de gând să aveți resturi). Dar despre cealaltă parte – ziua de naștere a participat la clasa a patra a clasei a patra a copilului, în ciuda faptului că jumătate dintre ei nu au fost niciodată RSVPing? Sau când al doilea, al treilea și cel de-al doilea verișor scos de un cookout neanunțat?

Sau, cerul interzis, faci tortul tău faimos din lume – tortul pe care ai muri să-l mănânci toată ziua – doar pentru a-i spune pe prietenii ăștia că prietenii să anunțe “oh, o bucată mai mică decât asta!” și mănâncă doar două mușcături?

În toate cele trei scenarii, există o soluție simplă: această tehnică de tăiere a tortului. Bakerul australian Katherine Sabbath, cunoscut pentru prăjiturile sale de picurare cu neon și pentru a ajuta la introducerea tendinței de unicorn din 2015, a postat un videoclip Instagram al unui prieten care a reușit să se bucure de unul dintre ei. Pentru prima dată, oamenii nu erau atât de fascinați de tortul în sine, așa cum au fost felii în care a fost tăiat.

Katherine Sabbath Cake Cutting Trick
Instagram / Katherine_Sabbath

Prietenul lui Sabbath face felii orizontale peste prăjitură, răsturnând o plăcuță groasă de tort de o jumătate de cm pe o placă de tăiere. De acolo, o taie în fâșii de un milimetru, creând coloane de tort. Folosind această tehnică, un tort care în mod obișnuit ar servi 6 până la 8 (atunci când este tăiat în triunghiuri) poate servi 30. Sigur, ei devin bucăți mai mici, dar puteți întotdeauna să vă întoarceți pentru câteva secunde. Sau treimi.

Katherine Sabbath Cake Cutting Trick
Instagram / Katherine_Sabbath

A fost urmărită de aproape 1,3 milioane de ori într-o perioadă mai mică de o săptămână, și deși tehnica poate părea ciudată, este vorba de un brutar și de profesioniști profesioniști care folosesc adesea la nunți pentru a facilita divizarea unor prăjituri mai mari,

Acest pin pe Pinterest.

Verificați tehnica completă, pe care comentatorii o numesc “schimbarea jocului”, aici:

Vezi acest mesaj pe Instagram

Un exemplu minunat de a-mi tăia puiul de tort într-o porție responsabilă! Cel mai bun lucru despre asta este că poți întotdeauna să te întorci pentru câteva secunde sau treimi ���� Cu mulțumiri lui Julie de @theofficialpandora pentru abilitățile tău de cuțit minunat xo

Un articol postat de Katherine Sabbath (@katherine_sabbath)

* În ceea ce privește o persoană necinstiți, ei bine, există un rebel în fiecare buchet. El sau ea ar putea să știe acest truc – sau chiar se bucură să vă rănească profund cu fiecare felie.

Urmați Delish pe Instagram.