Această groapă de foc înșelată este o masă de grătar și de masă într-o singură masă

Există o mulțime de pomp și împrejurări în jurul persoanei care mans gratar. Pentru cele 30 de secunde când toate capetele vă transformă în timp ce purtați o masă de coaste de fumat la masă, sunteți un zeu. Dar, pentru celelalte 30 de minute pe care le pierdeți toate acțiunile, sunteți un shmuck – un fraier total. De ce aveți nevoie este o mantie, un fel de a lua povara de pe tine și pune-l pe toata lumea la petrecerea ta.

CUMPARĂ ACUM JAG grill pentru 8 persoane, 2.500 $, amazon.com

imagine

JAG Grill-uri

Gândiți-vă la un JAG Grill ca Benihana în curtea din spate și toți oaspeții dvs. poartă pălăria înaltă, de bucătar înalt. Există o gaură în centrul structurii pentru un incendiu pe bază de lemn sau de cărbune – și, deasupra acestuia, rafturile din oțel, astfel încât legumele și carnea se pot găti direct pe ele. (Poți scoate cupola după cină pentru a crea o groapă de foc deschisă).

imagine

Parker Feierbach

Dar iată ce vă va distrage atenția de la prețul abrupt: întregul lucru se dublează ca un set de mese în aer liber. Grillul vine în două dimensiuni – un octogon cu cameră pentru opt și un hexagon care poate fi așezat pe șase. Toată lumea se poate îndrepta până la suprafața panoului de lemn care înconjoară rack-urile de grătar și are la el.

imagine

JAG Grill-uri

Toate piesele – rafturile de grătar din oțel inoxidabil, cupola, suprafețele de lemn – sunt detașabile pentru a permite curățarea și depozitarea ușoară. Când totul este zdrobit, porțiunea centrală devine un grătar independent, pe care îl puteți încărca în mașină și o puteți lua în camping sau pe plajă.

Dar când vine vorba de a răsturna burgerii, ești pe cont propriu din nou.

Urmați Delish pe Instagram.