9 lucruri pe care niciodată nu le știai despre picioarele uriașe ale Turciei de la Disney

Picioarele jumătate de curcan de la Disney sunt una dintre cele mai populare concesii ale parcurilor – chiar acolo, cu mâncăruri în formă de Mickey și sucuri de mere de la Gaston’s Tavern. Și ca atare, există multe speculații … cum ar cântă și ce fel de pasăre sunt de fapt făcut din. Am coborât la carnea materiei și am descoperit nouă fapte nebunești despre gustările gigantice.

Este o relicvă din anii ’80.

imagine

Disney

Piciorul uriaș de curcan – un târg de renascentist concesionar, a servit de ani de zile – a apărut în Disney World pentru prima dată la sfârșitul anilor ’80. Acesta a fost inițial vândut doar la un coș de alimente, în apropiere de Big Al în Magic Kingdom’s Frontierland.

Un picior de curcan sfârșește la cântar …

1,5 lire sterline! Regimul de Ziua Recunostintei este de 1.25 de lire sterline de curcan per persoana (reprezentand greutatea oaselor), asa incat in timp ce picioarele de curcan ale lui Disney arata camuflabile, servirea carnii nu este prea supradimensionata.

Carnea nu este un aliment de sănătate.

imagine
Disney

Disney nu dezvăluie informații nutriționale specifice, ci 2013 New York Times articolul a declarat că picioarele curcan jumbo au 720 de calorii și 36 de grame de grăsime. Dar există o șansă bună să mergeți suficient în parc pentru a arde multe calorii.

Prețul a crescut de-a lungul anilor.

Odată, au fost doar 9,49 dolari … apoi 11,79 dolari … și acum 12,50 dolari.

Fanfare a dus la piciorul curcan Tot.

imagine
Disney / Steven Miller

Disney World a ghemat imagini ale picioarelor de curcan și niște zâmbete amuzante cu privire la ele pe toate tricourile și boxerii, și la un moment dat, au creat chiar și odorizante pentru piciorul de curcan. În trecut, Main Street Cofetărie a bătut piciorul de curcan Rice Krispie tratează, de asemenea.

Rețetele Copycat sunt peste tot pe internet.

Cauta pe Google. Căutați-o pe Pinterest. Veți găsi sute.

Turneele din Turcia sunt INSANE.

Între cele șase parcuri din America de Nord ale Disney – cele patru din Orlando și cele două din Anaheim – oamenii cumpără mai mult de două milioane de picioare în fiecare an.

A fost un zvon că picioarele de curcan nu erau curcan.

Șopte că picioarele de curcan erau de fapt emu au fost făcute publice când Încurcat a apărut actorul Zachary Levy Conan. În emisiune, a spus: “Am prieteni pentru care am lucrat Disneyland, iar eu vorbeam despre cum picioarele de curcan au gustat mai mult ca sunca decat au facut curcanul, si ei au spus: “Ei bine, ei sunt de fapt emu”. “Snopes a risipit zvonul, desi – si la fel si Disney.

Motivul pentru care are gust ca sunca …

Este că picioarele sunt vindecate într-o soluție de sare, care este mai tipică pentru șuncă decât curcanul.

imagine
Con Poulos

COMANDĂ ÎN AVANS ACUM Delish Cookbook, amazon.com

Добавить комментарий

*

11 − = 2