9 diete care vă vor ajuta să pierdeți greutatea și să o păstrați

imagine

Clint Hild

Doamnelor și domnilor, sezonul de premii este peste noi, dar dacă nu sunteți Emma Stone sau Ryan Gosling, ceea ce poate fi mai important pentru dvs. este sezonul de dietă îngrijorat (AKA că începutul fazei de fază când mulți dintre noi rezolvăm pentru a pierde în sfârșit câteva kilograme plictisitoare). Lucky pentru tine, Știri și rapoarte mondiale din SUA a clasat recent 38 de planuri majore de dieta și și-a dat propriile “premii” celor mai buni dintre ei. Un grup de dietă, nutriție, obezitate, psihologie alimentară, diabet și experți în boli de inimă le-au verificat pe toți, combinând propriile lor cercetări cu studiile și rapoartele guvernamentale pentru a determina care dintre ele ar lua onoruri de top.

Iată cele atribuite primele cinci spoturi, deși – spoilerul! – au existat destul de puține legături.

1. Observatorii de greutate

Dovedind că clasicele sunt clasice pentru un motiv, Weight Watchers a luat acasă cel mai râvnit loc. Weight Watchers cel mai nou program, Beyond the Scale, este conceput pentru a ajuta oamenii să mănânce mai bine și să-și exercite mai mult, ajutând adepții să creeze un stil de viață sănătos care să aibă un efect de durată. Programul nu numără calorii, ci mai degrabă alocă alimente SmartPoints bazate pe valoarea lor nutritivă (puncte mai mari = mai puțin sănătoase), astfel încât alimentele mai sănătoase “costă” mai puțin și devin mai atractive.

Cu sistemul de puncte, oamenii tind să mănânce alimente care sunt mai scăzute în calorii, grăsimi saturate și zahăr, dar mai mari în proteine, făcându-se ușor să piardă aproximativ 2 lire sterline pe săptămână (sau așa susțin ei).

Pro: Nu există alimente în afara limitelor, un plan de dietă flexibil

Contra: Pot fi scumpe, în funcție de programul pe care îl alegeți

2010: Weight Watchers PointsPlus

Căsuța progresivă

2. Jenny Craig (cravată)

Un alt bătrân, dar bun, Jenny Craig, a marcat și el. Teoria din spatele acestei diete este că, pentru a pierde în greutate, trebuie să restrângeți grăsimile și caloriile și să mâncați porții mai mici – cu ajutorul unui plan de masă specificat și consilier. Dieterii de pe acest plan trebuie să urmeze un plan de masă personalizat alcătuit din preparatele și rețetele pre-ambalate de Jenny Craig, fructele proaspete, legumele și produsele lactate.

Dieta este, de asemenea, mare pe oferirea sprijinului adepților prin consiliere săptămânală cu un consultant Jenny Craig (FYI, acești consultanți nu sunt nutriționiști, dar, în general, oamenii care au trecut prin program.) Ca Weight Watchers, Jenny Craig susține că puteți pierde 2 kilograme pe saptamana.

Pro: Mâncărurile ambalate vă sunt livrate

Contra: Mâncărurile gătite la domiciliu și hrana pentru restaurante vor fi un lucru din trecut; de asemenea, devine destul de scumpe

2. Dietă volumetrică (cravată)

Legat de Jenny Craig este descendentul, Volumetrics Diet, care, cum sugerează și numele său, are multe de-a face cu volumul. Această dietă funcționează făcându-vă să mâncați mai puține calorii fără a mânca mai puțină mâncare. Cum funcționează exact asta? Prin consumul de alimente cu densitate scăzută. Cu alte cuvinte, alimentele cu conținut scăzut de calorii, dar cu volum mare, cum ar fi fructele și legumele. Mâncarea cu densitate scăzută se umple, dar are un conținut scăzut de calorii, astfel încât veți simți cât mai mult timp, fără să o exagerați (sau să vă bateți mai târziu).

Dieta nu este un program structurat, cum ar fi Weight Watchers sau Jenny Craig, ci mai degrabă o abordare a consumului de alimente care împarte produsele alimentare în patru categorii:

 • Categoria 1: densitate foarte scăzută (lucruri cum ar fi fructele și legumele fără amidon și laptele fără grăsimi)
 • Categoria 2: densitate redusă (boabe, cereale pentru micul dejun, carne cu conținut redus de grăsimi)
 • Categoria 3: densitate medie (pizza și înghețată)
 • Categoria 4: densitate mare (chips-uri, bomboane și biscuiți)

  Dacă rămâneți în categoriile 1 și 2 și nu vă îndepărtați de categoriile mai mari / mai delicioase, ar trebui să pierdeți aproximativ 1 sau 2 lire sterline pe săptămână.

  Pro: Nimic nu este limitat; vă simțiți rar foame

  Contra: O mulțime de preparate alimentare – și o mulțime de supă de alimentație

  legume Peas

  Getty Images

  4. Programul HMR

  Programul HMR, sau programul de management al resurselor de sănătate, se referă la ideea că pierderea în greutate este realizată prin reducerea caloriilor prin înlocuirea hranei cu fructe și legume adăugate. Cei care urmăresc dieta își înlocuiesc mesele obișnuite cu shake-uri, mese, baruri de nutriție și cereale fierbinți, precum și o mulțime de fructe și legume proaspete, pentru a rămâne pe deplin și a elimina alimentele bogate în calorii.

  Programul este, de asemenea, mare pe exercițiu și îi încurajează pe adepți să lucreze cu cel puțin 10-20 minute pe zi. Livrările automate de masă facilitează urmărirea și permite pierderile între 1 și 2 lire sterline pe săptămână, potrivit rapoartelor.

  Pro: Mesele sunt livrate direct; pierdere rapidă inițială în greutate

  Contra: Shakes ar putea deveni plictisitor; consumul de alimente va fi greu

  5. Cea mai mare pierdere dieta (o cravată pe cinci căi!)

  Dacă sunteți un mare fan al spectacolului, poate că este timpul să încercați dieta dumneavoastră. Cea mai mare dietă pierdute se bazează pe șase săptămâni de mâncare mai sănătoasă (adică mai puțină calorii) și exercitarea, la fel ca concurenții la televizor. De asemenea, ca în spectacol, această dietă este un tip de alegere – propriul dvs. tip de aventură în care nu există nici o modalitate de a urma dieta, ci mai degrabă, depinde de ce carte din franciza pe care o alegeți să o urmeze (sunt toate bazat pe aceleași principii de bază, deși).

  Indiferent de ce carte alegeți să urmați, veți afla totul despre piramida cea mai mare pierdere dietă, care sugerează 4 porții pe zi de fructe și legume, 3 de proteine, 2 de cereale integrale și nu mai mult de 200 de calorii de extra- oh, și cu siguranță vei face o transpirație cu tot ceea ce vei face.

  Pro: Nici un fel de hrană nu este limitat

  Contra: O mulțime de transpirații implicate; cam scump

  Cea mai mare Loser winner

  5. Dieta Flexitaristă

  Nu, Flexitar nu este o creație Dr.Seussian, este o dietă reală – promitem. Cuvântul provine din îmbinarea “flexibilului” și “vegetarianului” și face aluzie la modul în care funcționează dieta – fiind mai ales vegetariană, dar suficient de flexibilă pentru a permite o friptură delicioasă din când în când.

  În loc să luați alimente, dieta funcționează prin adăugarea a 5 grupe de alimente: “carne nouă”, cum ar fi tofu, fasole și linte; fructe și legume, cereale integrale, lactate, zahăr și mirodenii. Dieta are, de asemenea, un plan de masă de 5 săptămâni care urmează unui model 3-4-5, 300 de calorii pentru micul dejun, 400 pentru prânz și 500 pentru cină (puteți avea de asemenea 2 gustări pe zi la 150 de calorii fiecare). Potrivit dietei, consumând mese care se rotesc în jurul proteinelor vegetale, adepții cântăresc cu 15 la sută mai puțin decât diete carnivore, așa că dacă ați gândit vreodată să meargă vegetarian, dar nu vă puteți gândi la o viață fără BBQ și burgeri, poate această dietă vă va convinge să trăiți viața tofu.

  Pro: Flexibil (este numele în cele din urmă), multe rețete

  Contra: Accent pe gătitul la domiciliu; iubitorii de veggie numai

  5. Dieta alimentară brută

  Dieta alimentară brută este, în principiu, darul zeilor dieta pentru cei care urăsc să intre în bucătărie, deoarece vă cheamă să consumați doar fructe și legume crude, fructe de pădure și fructe cu coajă lemnoasă. Asta înseamnă că nu trebuie să preîncălziți niciodată un cuptor, deși puteți găti alimente de până la 115 grade dacă nu vă puteți descurca gândul de broccoli crud.

  Dieta este destul de clară pe ceea ce puteți și nu puteți mânca: Fructe, legume, nuci și boabe sunt ok (chiar și sashimi face tăiatul), dar alimente pasteurizate sau prelucrate, zaharuri rafinate și făină, sare de masă și * * cofeina sunt complet inactive. Deși pregătirea tuturor acestor legume ar putea fi o durere în * ss, adepții dietei consumă în mod obișnuit jumătate din caloriile celor pe o dietă gătită, deci amestecarea și amestecarea ar putea să merite.

  Pro: Aproape pierderea in greutate

  Contra: O mulțime de preparate și reguli de urmat

  5. Dieta subțire rapidă

  Amintiți-vă înapoi în ziua în care toată lumea pe care ați știut că le-a înjunghiat șocurile Slim-Fast pentru a pierde câteva inci extra? Ei bine, Slim-Fast nu a dispărut și se pare că este încă o dietă bună. Ca majoritatea dietelor, filozofia din spatele Slim-Fast este că controlul porției și reducerea caloriilor conduc la scăderea în greutate, iar modul de a face acest lucru pe această dietă este prin înlocuirea maselor (ca cele mai cunoscute shake-uri) pentru a obține cantitatea potrivită de nutrienți.

  În dieta veți primi 1200 de calorii din trei gustări alese, două mese de înlocuire Slim-Fast și o masă de 500 de calorii preparate pe zi, pentru a scăpa de monotonia preparatelor alimentare (dar să fim reali la 500 de calorii , nici măcar nu vei putea să te apropii de burgerul pe care îl vrei. Slim-Fast afirmă că veți pierde între 1 și 2 lire sterline pe săptămână și este cel mai bun pentru persoanele care au nevoie să piardă mai mult de 20 de lire sterline, deci dacă ai multe de pierdut ar putea fi potrivit pentru tine, dar dacă prețuiești solid alimente, poate încercați să pierdeți greutatea în mod diferit.

  Pro: Luați-vă și du-te, deci este destul de convenabil

  Contra: Asa de. Mulți. shakes.

  1977: Slim-Fast
  Amazon

  5. Dieta vegană

  Ah vegani, probabil că știți cel puțin o persoană care este vegană și nu va tace din cauza asta, ei bine, ei doar avea să vă informez. Indiferent dacă veganul în viața ta este rece sau un băiat total obsesiv, ei ar putea fi pe ceva cu acea dietă fără produse animale. Dacă nu sunteți familiarizat cu o dietă vegană, este în esență vegetarianismul extrem, prin faptul că taie toate produsele de origine animală, inclusiv mulțimea preferată, cum ar fi brânza, ouăle și chiar iaurtul.

  Cu toate acestea, prin reducerea produselor animale, veganii consumă în mod obișnuit mai multe cereale, fructe și legume, și coincidmente consumă mai puține calorii.

  Pro: Umplerea meselor; bun pentru mediul înconjurător

  Contra: Restrictive, scumpe, și puteți spune că au revoir la ouăle benny la brunch

  imagine
  giphy

  Urmăriți Delish pe Instagram.

  Добавить комментарий

  *

  87 − 80 =