8 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a mânca jolly ranchers

Vesel Ranchers Horizontal 1

Informații foarte importante.

Vesel Rancher Vert 2

Crunching a Jolly Rancher este ca rostogolirea zarurilor.

Când vine vorba de Jolly Ranchers, păzește-te de sticla de bomboane. Dacă îi mușcați imediat, bomboanele se vor sfărâma. Pe partea flip-ului, sugeți-le prea mult și se vor dezvolta muchii ascuțite. Eeeek!

imagine

Ei fac fotografii excelente.

Data viitoare când doriți ceva dulce și fructat de la bar, comandați un împușcat Jolly Rancher sau le face acasă ca fotografii sau un cocktail. Vodcă, lichior de pepene galben și suc de afine cu gheață ar trebui să facă truc.

Vesel Ranchers

oldtimecandy.com
Salut din Colorado.

Compania Jolly Rancher a fost înființată în 1949 de Bill și Dorothy Harmsen de la Golden, CO și a fost pentru prima dată vândută în magazinele de bomboane și înghețată din Denver. Numele era menit să reamintească oamenilor ospitalitatea Occidentului.

iepuras food

fermier vesel
O portie este de 3 bucati.

Daca incercati sa evitati cheferea mancand intregul sac (de ce incercati, urmati-va inima …), stiti ca dimensiunea recomandata de servire este de 3 bucati la 70 de calorii (sau 23 calorii blande fiecare). Treci peste, Twizzlers! Există o nouă gustare cu conținut scăzut de grăsimi!

Vesel Rancher

Flickr Creative Commons / Mike Mozart
Cei roșii / roz Jolly Ranchers sunt de fapt arome diferite.

Adu-ți mâna într-o pungă și probabil că vei scoate o roșie, dar acele “roșii” ar putea fi de fapt Cherry, Watermelon, Fruit Punch, sau Căpșună. Aromele rosii sunt atât de populare, puteți chiar să cumpărați pungi făcute exclusiv din arome roșii.

Vesel Rancher Horizontal 2

Vorbind despre Strawberry, poate fi greu de găsit.

Am făcut niște teste foarte științifice (citiți: mi-am blocat mâna în geantă de câteva ori și am intervievat ce am primit) și am constatat că Jollies de căpșuni nu sunt întotdeauna ușor disponibile. Dacă luați unul la prima atingere, considerați-vă că este norocos. Pe de altă parte, pungile sunt de obicei pline de aroma clasică de cireșe. Nu este neobișnuit să găsești de două ori mai multe cireșe și căpșuni într-o geantă preluată. Din nou, dovezi grele? Poate nu. Dar dovada cu siguranță a preferinței popoarelor …

Verde Jolly Rancher 1

Există o bomboană de măr verde mai bună acolo?

Răspundeți: nu. Green Apple Jolly Ranchers sunt o favă a fanilor de aromă de mere verde, și sunt considerate pe scară largă ca fiind unele dintre cele mai bune bomboane GA în jurul.

Vesel Ranchers Shots

Jonathan Boulton
Punctul lor de topire este de 350º.

Simți-te ca făcând niște tratamente de casă domolă inspirată de Jolly Rancher? Bomboanele dure se vor topi într-un cuptor setat la 350 ° după aproximativ 5 minute.