8 celebrități cu cele mai exigente rutine de antrenament

Kate Hudson Food Diary

Fabletics / Facebook

Aceste celebrități sunt unele dintre cele mai grele lucrători din Hollywood – în sala de sport, adică.

Kate Hudson

Gregg DeGuire
Kate Hudson

Trebuie să o înmânați lui Hudson pentru că a practicat ceea ce predică: actrița are o linie de fitness și nu este doar ceva despre care este falsă pasionată. După ce a avut cel de-al doilea copil în 2011, Hudson a petrecut șase ore pe zi la sala de gimnastică care făcea cardio și yoga. Ea nu mai este la fel de strictă, dar antrenamentele obișnuite includ o clasă de dans de trei ore sau exerciții de lungă durată de exerciții cardio, fund, miez și braț.

imagine

Instagram / @jlo
Jennifer Lopez

“Jennifer are o disciplină nebună în timpul antrenamentelor sale, lucru pe care mulți dintre ei îl pierd în timpul cursurilor la domiciliu sau în sala de gimnastică” A spus antrenorul lui Lopez. Încercă în mod constant noi antrenamente – cardio de dans, antrenament în greutate – dar preferatul ei este tot ce vizează întregul corp, cum ar fi cele pe care le-a arătat pe Instagram.

doamnă Gaga Super Bowl

Jeff Kravitz
Lady Gaga

Pentru a ajunge în forma Super Bowl, Gaga a mers cardio nebun. Ea a lovit Versaclimber (un Stepper Stepper care lucrează în partea superioară și corpul inferior) în timp ce cântă tot setul de pauză. Un alt tip de antrenament a fost forța de antrenare, în special TRX, care utilizează greutatea corporală în loc de greutăți libere sau greutăți ale mașinii.

Khloe Kardashian

Getty Images
Khloe Kardashian

Pentru a obține “corpul ei de răzbunare”, Khloe a lovit sala de sport de două ori pe zi. Vroia să șocheze și să-i provoace corpul pentru a vedea schimbări majore. Când se poate, ea face o oră intensă de cardio primul lucru dimineața, apoi se concentrează asupra exercițiilor de construire a mușchilor, cum ar fi rola ab și haltere, în timpul transpirației ei seara devreme.

imagine

David Crotty
Alison Brie

Alison Brie joacă rolul unui luptător feminin în formă nebună Strălucire. Înainte și în timpul filmărilor, instructorul său a dublat numărul de ore petrecute în timpul spargerii unei transpirații. Ea sa concentrat asupra orelor de antrenament cardio și de forță. În cele din urmă, a reușit să ridice un kilogram enorm și să tragă 220 de kilograme pe o sanie.

Zac Efron Shirtless

Getty Images
Zac Efron

Acea Baywatch bod nu a venit fără muncă grea. Când antrenorul său vorbește despre modul în care au pregătit, el lovește fiecare exercițiu buzzword: formare de stabilizare, formare echilibru, câștig de mușchi, formare de înaltă rezistență. Efron a făcut o mulțime de două zile, care au însumat aproximativ trei ore de lucru în fiecare zi, inclusiv formarea în greutate și ciclismul pe șosea.

Julianne Hough

Marcus Ingram
Julianne Hough

Ca dansatoare profesionistă și actriță, exercițiul face parte din slujba lui Hough, dar un rol a dus la unele antrenamente extreme. Înainte de ea Footloose debut, Hough a lucrat opt ​​ore pe zi, cinci zile pe săptămână. (Serios!) Ea a încetinit-o, dar Hough încă dedică o mulțime de timp activităților cum ar fi boxul și forța de formare.

imagine

Rune Hellestad – Corbis
Chris Pratt

Chris Pratt a scăzut 60 de lire sterline în șase luni pentru rolul său Gardienii Galaxiei. De atunci, el a devenit un fiu de antrenament, instruit șapte zile pe săptămână. Pentru a distruge grăsimea, face condiționarea forței, yoga și cardio. – De asemenea, se antrenează pentru un triatlon, nbd.