7Up susține ante

imagine

Din punct de vedere cultural, această țară se înrăutățește încă din dezastrul nemăsurat din 1985, care a fost lansarea noului Coca-Cola. Aceasta a fost o încercare de a spori vânzările și vizibilitatea unei mărci moștenite prin reformularea rețetei și prin împingerea unei etichete “noi” pe cutie. După cum se va arăta în istorie, gradul de reacție a fost puternic și neîncetat și fără precedent cu orice eroare de marketing și de afaceri. Oamenii erau supărați, agitați și profund furioși, atât de mult încât compania Coca-Cola a angajat un psihiatru pentru a asculta telefonul la linia telefonică a companiei. Psihiatrul le-a spus mai târziu directorilor Coca-Cola că unii apelanți distrași au sunat ca și când discutau despre moartea unui membru al familiei, nu despre torturarea unei rețete de sifon. Coca-Cola a abandonat în cele din urmă conceptul de Coca-Cola New și a revenit la rețeta originală.

Acum este rândul lui 7UP. Deținut de compania mamă Dr Pepper Snapple (Oh, cum aș vrea acolo, de fapt, a fost un Doctor Pepper Snapple acolo în lumea practicând medicina), 1 = 33009 “target =” _ blank “title =” 7UP Restaged “> 7UP va fi” a revenit “în septembrie, folosind” tehnologia “, pentru a da 7UP o gustare de lămâie și gust de var, iar băutura nealcoolică va veni cu o nouă grafică pe ambalaj, toate într-un efort de a concura cu Coca-Cola și Pepsi. și în timp ce 7UP este un brand iconic, acesta nu deține aproape caracterul de piață sau cota de piață pe care Coca-Cola sau Pepsi o au. Deci, șansele sunt, cu excepția cazului în care UPS-ul mai mare intenționează să folosească noua formulă 7UP pentru a renunța la unele mici deșeuri nucleare de nivel, reacția culturală va fi neglijabilă.

Un turn mai interesant ar fi dacă 7UP (spre deosebire de gafa Coca-Cola) ar reveni la formula sa originală. Charles Leiper Grigg, care și-a creat inițial creația de sifon, “Bib-Label Lithium-Lemon-Soda Soda”, care nu renunță complet la limbă, a inventat 7UP în 1929. Această rețetă originală conținea citrat de litiu, care este o formă de litiu (un medicament stabilizator de dispoziție favorizat de politicieni) și a fost comercializat ca o cura de mahmureală. Probabilitatea acestei regresii este zero.

7UP este deja disponibil într-o multitudine de arome, cum ar fi Regular 7UP, Diet 7UP, Cherry 7UP, Diet Cherry 7UP, 7UP PLUS Cherry, 7UP PLUS Island Fruit și 7UP PLUS Mixed Berry, astfel încât imaginația să fie sălbatică cu posibilitățile “restabilite”.