7 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a mânca bucățile lui Reese

Atât cât iubim Cupa de unt de arahide de la Reese, hai să fim reali – nu sunt chiar favorabili pentru a se arunca cu mâna (fără o judecată serioasă), așa că aici intră frumusețea pieselor lui Reese. Ele vă dau aceleași cremă, aromă de unt, pe care nu o puteți obține suficient, fără a vă limita la una sau două cești – puteți să îi arătați pe acei bebeluși cu pumnii. Dar, în afară de modul în care sunt dependenți, cât de mult știi de fapt despre ei? Din moment ce Reese’s Pieces sunt extra populare în acest moment al anului la Halloween (repoporând că portocaliu și negru), aici sunt câteva fapte rapide pe care probabil nu le știai despre ele.

1. Nu sunt făcute cu aceleași umpleri ca și ceștile

Reese's Peanut Butter Cups

Amabilitatea lui Hershey

Deși au un gust similar, Hershey a dezvoltat o formulă înapoi în anii ’70 pentru masă de arahide îndulcită, care are consistența ciocolatei, care a devenit baza pieselor, a declarat un purtător de cuvânt al companiei Hershey.

2. Nu au fost primul produs cu acoperire de zahăr al lui Hershey

imagine

Amabilitatea lui Hershey

Hershey a dezvoltat abilitatea de a produce bomboane acoperite cu zahăr (sau bomboane) în anii 1950, iar primul lor produs a fost numit Hershey-Ets, care erau discuri de ciocolată acoperite cu bomboane. Acestea au fost în cele din urmă întrerupte, făcând loc pieselor lui Reese două decenii mai târziu.

3. Reese Pieces nu era numele lor original

imagine
Amabilitatea lui Hershey

Erau de fapt numiți PB-uri. Nu prea are același inel.

4. “E.T.” A salvat piesele lui Reese

Добавить комментарий

*

3 + 1 =