5 lucruri Meghan Trainor a pierdut 20 de lire

Meghan Trainor a intrat în evidență spunând că nu a vrut să devină o postere pentru pozitivitatea corpului, dar cu un single de debut precum “All About That Bass”, a fost un fel de inevitabil. Cântecul și versurile sale (“fiecare centimetru dintre voi este perfect, de jos în sus”) a devenit un imn pentru femei. Deci, când Trainor a renunțat la single-ul său, “No Scriptures”, la începutul acestei luni – și a dezvăluit că a scăzut cu 20 de kilograme împreună – sprancenele au fost ridicate. Dar poarta popa este rapid sa lase oamenii sa stie ca a pierdut in greutate “mod sanatos”, bazat pe o iubire nou-nascut de exercitiu fizic, nu o dorinta de a fi o anumita dimensiune. Iată 411:

Megaan a hotărât să-și schimbe întreaga viață.

Vezi acest mesaj pe Instagram

@darylsabara vă mulțumesc că ați sprijinit-o cu această nouă nebunie aventură. Tu esti tu esti iubire thuuuh de viata mea ���� vă mulțumesc @ ryan.trainor pentru acest pic magice !

Un post partajat de Meghan Trainor (@ meghan_trainor) pe

Trenor sa angajat Copii spioni actorul Daryl Sabara în decembrie anul trecut, în ziua ei de naștere, iar ea îl credită pentru că a învățat-o să aibă grijă de corpul ei. “El ma învățat cum să gătesc și el a învățat cum să vă simțiți mai bine dacă mâncați mai sănătos și mai exercițiu”, a spus ea într-un interviu cu Divertisment În seara asta.

Ea a muncit din greu, chiar dacă nu a vrut.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Una dintre privirile mele preferate vreodată! Datorită @charliebrianna @londyndouglas @charmladonna @acommonfemalecitizen @ giannetos și @modnailstudiocity ����❤️ @ thefouronfox #thefour

Un post partajat de Meghan Trainor (@ meghan_trainor) pe

Schimbările fizice sunt evidente, dar Trainor a spus că erau și cele mentale. După operațiile repetate pe corzile ei vocale, ea a intrat într-un loc întunecat. Totusi, “[cand Sabara] a fost ca” Vrei sa lucrezi? “, Eram de genul:” Nu – dar OK “, a spus Trainor intr-un interviu. A trecut peste cocoșul ăsta și acum lucrează aproape în fiecare zi. “Sunt obsedat de ea, nu m-am simtit niciodata mai bine”.

Antrenamentul său preferat este nebun.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Ați văzut cel mai recent episod al lui @ thefouronfox? Nu ratati episodul 4 in aceasta joi la 8 / 7c! Episoadele cele mai intense sunt încă și eu am strigat … foarte mult … #TheFour

Un post partajat de Meghan Trainor (@ meghan_trainor) pe

Nu, într-adevăr: Formatorul virtual Trainor (își folosește DVD-urile), Shaun T, este faimos pentru crearea unei serii video numită Insanity. Noul său program T25 are nevoie doar de 25 de minute pentru a face, perfect pentru programul ocupat al lui Trainor. Ea a numit antrenamentele – care se concentrează pe ceva diferit în fiecare zi, cum ar fi cardio, intervale ab, sau antrenament total de circuit corp – “uimitor”.

CUMPARA ACUM: Programul de antrenament Focus T2D5, $ 73; amazon.com

Nu se scurge niciodată din aceste cinci alimente.

Vezi acest mesaj pe Instagram

Fotografia rapidă de către @ giannetos și @acommonfemalecitizen înainte de a ieși ��������

Un post partajat de Meghan Trainor (@ meghan_trainor) pe

La începutul călătoriei sale de scădere în greutate, Trainor a dezvăluit ceea ce este în frigider Ea stie, recunoscând: “Am mâncat curat”. Stochează apă și lămâie (dovedită pentru a ajuta la digestie atunci când este beată dimineața), țelină, curcan și pui – două dintre cele mai sărate carne.

Meghan face asta pentru viitorul ei.

Vezi acest mesaj pe Instagram

A avut cel mai bun moment la @theellenshow �� cu @djkhaled @diddy @ charliewalk și fetița mea @fergie vorbind despre @thefouronfox 4️⃣������ NU MAI SĂ CREDEȚI IT AIRS TOMORROW !! #Cei patru

Un post partajat de Meghan Trainor (@ meghan_trainor) pe

“Într-o zi vom avea copii”, a explicat Trainor într-un E! Interviu de știri. “Vreau să fiu cel mai sănătos care pot fi pentru acei copii”. Cântăreața are doar 24 de ani, iar în timp ce spune că copiii nu sunt pe radar încă cinci ani, este un sentiment pe care îl putem obține în spatele.

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.

Добавить комментарий

*

68 − = 65