18 motive pentru care ar trebui să beți o minge de foc

Există anumite infracțiuni în viață pe care le puteți îndepărta – vorbitorul apropiat care nu crede în pasta de dinți, mașina automată blocată care vă datorează un bar Snickers, faptul că Baby Geniuses 2 există în univers – dar am tras linia la respingerea Whisky-ului Fireball.

Sigur, nu este genul de băutură care vă va câștiga urmașii de la Instagram când faceți o fotografie de la voi, sorbind-o în ansamblul catalogului Mumford & Sons-meets-J.Crew pe care l-ați ales în mod special pentru postul dvs. #OOTD, dar acest lucru nu este Nu ești băutură pentru Cooler-Than-Thou. Aceasta este o băutură lichidă pentru mase – dovedită de faptul că vânzările sale s-au dublat în 2014, devenind astfel cea mai rapidă creștere a mărcii principale de băuturi alcoolice din S.U.A. – pentru că infuzează totul cu o lovitură dulce, de scorțișoară.

Mi-a fost rușine să mă bucur de ea, simțindu-se ca orice stereotip “B * tch”, dar atunci a trebuit să recunosc: unele lucruri devin și mai bune când Fireball este adăugat la mix,…

1. Se face cidru de mere dincolo de toamna.

Această aromă de scorțișoară completează perfect cidru de cidru și, atunci când vă topiți băutura cu un picur de sos de caramel, aveți o băutură răcoritoare care vă va încălzi din interior. Serios. Incearca-l.

imagine

Natalie Migliarini

2. Face ca și cidrul dur să fie și mai greu.

Cidrul dur devine și mai intens când adăugați o lovitură de Fireball la el. Băutura este cunoscută sub numele de “Bile Angry”, și e pe cale să fie noua ta băutură favorită pentru a comanda la bar.

3. Poate transforma un coleg de cameră enervant în cineva suportabil.

Dacă împărțiți patru pereți cu un gremlin insuportabil prins în corpul unui om, luați notă: O rundă de focuri ar putea să-și îmbunătățească starea de spirit dramatic. Poate câteva runde, setate la un fel de rău – este bine Sharknado ceas-partid-slash-potabila-joc.

Krysten Ritter
ABC / Giphy

4. Face ca luptele UFC să merite vizionarea.

Dacă trebuie să stai prin ele, ar trebui să ai și o șansă.

5. Oferă Cherry Jell-O un stimulent bolnav.

Suna tot felul de greșeli, dar cele două merg împreună surprinzător de bine – rezultatul final are un gust foarte asemănător gumei de culoare roșie. Ați putea servi-o ca o lovitură clasică Jell-o sau mergeți la Fireballs-to-the-wall cu o șansă de lot mare care este servită de felie.