12 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți înainte de cumpărături la Meijer

Meijer

Flickr Creative Commons / Mike Kalasnik

Atunci când lista dvs. de sarcini pare mile lungă, supermarket-urile multi-în-unul pot fi un salvator serios – și acest lanț alimentar din Midwestern a fost un favorit regional din anii ’30 din acest motiv. Iată tot ce trebuie să știți înainte de a vă încărca carul, inclusiv cum să obțineți cele mai bune oferte și cum superiorii Meijer oferă chiar Walmart o alergare pentru banii lor.

Meijer canned foods

Facebook / Meijer
A început ca o afacere de familie în 1934.

Un imigrant olandez pe nume Hendrik Meijer a lucrat ca frizer local înainte de a intra în afacerea alimentară în timpul Marii Depresiuni. El a angajat fiul său de 14 ani, Frederik, ca primul angajat al magazinului Greenville, iar afacerea a fost condusă de familie încă de atunci – nepoții lui Hendrik Hank și Doug sunt actualii copreședinți.

Meijer

Facebook / Meijer
Lanțul are sediul în Midwest.

Magazinele de marcă se află în afara Grand Rapids, MI, dar puteți găsi 230 supercenters în statul Great Lake, Ohio, Indiana, Illinois, Kentucky și Wisconsin. Lanțul are ochii pe Minneapolis-St. Paul zona următoare.

Meijer grocery aisles

Meijer
Meijer a pionierat conceptul supercenter.

După ce și-a petrecut timpul învățând despre tendințele din industria alimentară, Hendrik Meijer a decis să testeze succesul unui “supercenter” în care cumpărăturile de cumpărături și cumpărăturile magazinelor se suprapun. Serviciile de cumpărături cu autoservire, unde clienții au propriile cărucioare de cumpărături, nu au fost descoperite în acel moment.

Meijer

Facebook / Meijer
Inițial avea un nume diferit.

Timp de aproape 30 de ani, magazinele lui Hendrik Meijer au fost numite Thrifty Acres și au fost cunoscute de un mic simbol băiat olandez din față, până când au fost rebrandate cu porecla de familie în 1986. Calitățile “gospodărești” ale lui Meijer au rămas totuși – cum ar fi oțet pe rafturi, de asemenea.

Meijer produce

Facebook / Meijer
Magazinele aproape că nu se închid vreodată.

Meijer este deschis 24 de ore, 364 de zile pe an – singura dată când lanțul își închide porțile este la ora 7:00. în ajunul Crăciunului, și se redeschide repede la începutul lui 26 decembrie.

Meijer pharmacy

Facebook / Meijer
Este mai mult decât un magazin alimentar.

Dacă aveți nevoie de mai mult decât ingrediente pentru cină, acesta este locul tău. Locațiile Meijer au adesea farmacii care funcționează pe deplin – care oferă antibiotice libere și vitamine prenatale – stații de benzină și magazine de lux, toate în aceeași locație.

Meijer

Flicker Creative Commons / Todd van Hoosear
Ar putea avea un picior pe Walmart.

Începând cu anii ’90, magazinele Meijer s-au confruntat cu o concurență acerbă din partea lanțului “înapoi”, dar cumpărătorii care se aflau lângă lanțul local au susținut că întotdeauna avea o selecție mai bună a produselor. Astăzi puteți să încărcați o varietate de fructe și legume de calitate.

Meijer bakery

Facebook / Meijer
Există o secție de panificație epică.

Asigurați-vă că ați verificat secțiunea de produse de cofetărie din magazin – veți găsi mult mai mult decât pâine tăiată în felii. Pâinile proaspăt prajite, covrigi și produse de patiserie sunt pe rafturi, iar clienții pot plasa comenzi pentru personaje și prajituri tematice sau chiar pentru o confecție personalizată.

Meijer

Facebook / Meijer
Puteți să pierdeți reduceri serioase.

Dacă sunteți un cumpărător obișnuit, asigurați-vă că vă înscrieți la programul MePerks – cupoanele digitale vă vor economisi bani semnificativi pe produse alimentare, produse, carne și lactate. Membrii pot obține, de asemenea, oferte personalizate lunare în funcție de obiceiurile lor de cumpărături – cum ar fi un cupon de 10 USD, 5% din valoarea facturii totale sau de gaze cu discount.

expirare date

Dar asigurați-vă că verificați datele de expirare.

Un utilizator Reddit și fostul angajat al companiei Meijer spune că articolele de bunuri care sunt aproape de expirare sunt adesea marcate – chiar și 50 de procente în cazul în care expiră în termen de o lună. Acest lucru poate însemna oferte de mare calitate pe produse cum ar fi K-cups, dar nu uitați să verificați data pentru elementele care ar putea strica sau trebuie să dureze pe termen lung.

Meijer

Meijer
Vor onora chiar și cupoanele concurenților.

Dacă găsiți un cupon în altă parte, aduceți-l la Meijer și probabil veți obține prețul de reducere. Angajații păstrează o privire asupra cupoanelor concurente pentru a se asigura că pot să se potrivească cu prețurile, astfel încât să accepte cupoane de la alte magazine și chiar să emită “cecuri de ploaie” dacă articolul de vânzare pe care îl doriți nu este în stoc. Doar nu uitați că acestea expiră în termen de 30 de zile.

imagine

Reddit / imaterribledoctor
Nu pleca fără să-l vizitezi pe Sandy.

Fiecare magazin are una din aceste călăriri mecanice, iar adulții care au făcut cumpărături aici cu părinții lor ca tineri își vor aminti probabil bine Sandy. O plimbare vă va costa doar un ban, astfel încât să șadă în sus!