10 lucruri pe care nu le știi că le poți face cu saltinele

1

Faceți caramelă de ciocolată sărată fragilă

imagine

Amabilitatea Universității Spoon

Dacă doriți să faceți un tratament ieftin, rapid, această ciocolată sărată caramelă fragilă ar trebui să fie go-la dumneavoastră. Utilizează numai chipsuri de ciocolată, zahăr brun, sare, unt și sare. Mai mult decât probabil aveți deja unele sau toate aceste ingrediente, și toate sunt destul de ieftine. Mulțumesc, saline, pentru această creație cerească.

2

Asigurați-S’mores

imagine

Amabilitatea Universității Spoon

Poate că nu aveți nici un crackers graham sau poate doriți ceva mai ușor și mai sărat, dar sarele ar trebui să fie pentru dvs. merge pentru ambele situații. În principiu obțineți aceeași experiență, doar un factor de criză diferit și o s’more puțin mai mică. Raportul dintre mai multă marshmallow și ciocolată la mai puțin cracker este pe punctul.

#SpoonTip: Utilizați Cupele de unt de arahide de Reese în loc de ciocolată pentru a face acest lucru chiar mai mult unic.

3

Includeți într-o crustă de pate

imagine

Amabilitatea Universității Spoon

A face o plăcintă? Ați uitat să cumpărați aluat de patiserie? Luați o cutie de sare în cămara ta. Folosind doar săruri zdrobite, unt și apă (opțional: adăugați zahăr), puteți face o crustă de plăcintă de calitate. Este puțin mai ușoară decât un aluat greu sau o patiserie, ceea ce face ca acesta să devină un mod răcoros pentru a porni coacerea plăcintă.

4

Utilizați ca un Chaser

imagine

Amabilitatea Universității Spoon

Acest lucru ar putea fi doar eu, dar consider că urmărirea cu sare este destul de eficientă din câteva motive. Conținutul de sare și aroma simplă devine gustul alcoolului rapid și distrag atenția. De asemenea, ea pune un pic mai multă substanță în stomac pentru ao menține stabilită într-o noapte de ieșire. Nu bateți până nu încercați, oameni buni.

5

Asigurați-Little Pizzas

imagine

Amabilitatea Universității Spoon

Acest lucru este foarte simplu: dab pe un pic de pizza sau sos de rosii, arunca o presara de brânză, și cuptor cu microunde până la topirea brânzei. Puteți chiar să coaceți o grămadă în cuptor dacă simțiți că ați comis. Acestea ar putea da Bagel Bites o alergare pentru banii lor.

6

Aruncați împreună o tablă de brânză

imagine

Amabilitatea Universității Spoon

Pretindeți-vă că sunteți fantezie și distrați-vă cu plăcere oaspeții dvs. cu săruri pe bordul de brânză. Știm cu toții că brânza este cea mai importantă parte oricum. În plus, toată lumea iubește sărurile de sare, indiferent dacă o recunosc sau nu.

7

Faceți Mini PB & J’s

imagine

Amabilitatea Universității Spoon

Aceasta este minunată din atât de multe motive. Alternativa crocantă la pâinea moale este o modalitate satisfăcătoare de ao schimba și de a vă oferi un factor de criză. Acestea sunt ieftine, transportabile, sunt de dimensiuni mari, și un lucru distractiv pentru prieteni.

8

Încărcați-vă Easy Mac

imagine

Amabilitatea Universității Spoon

Această masă rapidă este întotdeauna apetisantă, dar uneori aveți nevoie de ceva pentru a se îmbrăca. Ai o cutie de săruri înconjurătoare? Strângeți câteva și aruncați-le pentru o criză suplimentară la mac și brânză. Sau, folosiți-le ca un uscător pentru al mânca.

9

Pâinea ta de pui

imagine

Amabilitatea Universității Spoon

Înlocuirea cu sosuri zdrobite pentru un mod mai ușor și mai crâncen de a face carnea de pui. Adăugați orice fel de mirodenii doriți, și voila, aveți o aromă ieftină și simplă.

Urmăriți rețeta, serviți-o cu fețele dvs. preferate și cu un pahar de vin, iar dvs. vă faceți o masă de lux.

10

Lipiți-vă în Salsa, Guac sau Hummus

imagine

Amabilitatea Universității Spoon

Va veni un moment în care veți avea mai multă apă decât chipsuri. În acest caz, scoateți stăpânul de sare. Saltinele și salsa sau guacamolul sunt cu siguranță o experiență diferită decât chipsurile tortilla, dar este încă bună și satisface chips-urile și pofta de baie. Hummus cu sare este, de fapt, foarte mare, și sunt mai ușoare decât chipsurile pita, permițându-vă să mâncați mai mult. Acest combo este deosebit de bun cu castravetele feliate deasupra.