10 jucării fericite de mâncare Fiecare copil din anii ’90 a fost obsedat de

Nu a existat o mită mai bună în anii ’90 decât o călătorie în McDonald’s, dacă numai pentru promisiunea unei jucării Happy Meal. Dacă vă curățați camera, mergem la McDonald’s. Terminat. Dacă faci bine în testul de ortografie, vom merge la McDonald’s. Ai înțeles, mamă. Dacă nu te lupți cu fratele tău pentru o săptămână întreagă, mergem la McDonald’s. Orice ai spune, tată. O scurtă călătorie în jos pe banda de memorie și este clar că toți aveam prioritățile noastre drepte: acele jucării ieftine din plastic au adus bucurie inconfundabilă. Sunteți gata să retrăiți acel sentiment?

1. Mini Furbies

imagine

eBay.com / socialwork_amy

Ochii lor erau la fel de înfiorători ca și cei reali, dar din fericire, aceste versiuni de plastic de dimensiuni reduse nu vorbeau cu tine.

2. Sky Dancers

imagine

eBay.com / cyclingrj

Este chiar posibil să numărați cât de multe ore ați irosit lansarea acestor creaturi frumoase în aer?

3. Pucioși de rață

imagine

eBay.com / timscomics

Mighty Ducks: Seria animată a luat franciza Mighty Ducks într-un loc extraordinar de ciudat, dar cel puțin am scos din ea aceste pucuri de hochei extraordinar de rezistente.

4. Michael Jordan Fun Fitness

imagine

eBay.com / edjnanj

În anii ’90, să-l cunoască pe Michael Jordan (sau să-l supravegheze Space Jam) a fost să-l iubească, deci de ce nu vroiai să ai un set de echipament sportiv cu fața pe care să-l tencuiești peste tot?

5. Copiii Teenie Beanie

imagine

eBay.com / grungepuppy

Anii ’90 vor fi amintiți pentru totdeauna ca momentul în care McDonald’s v-a ajutat să hackați sistemul când părinții dvs. nu v-ar mai cumpăra copii.

6. 101 Dalmatieni Figurine

imagine

eBay.com / intlduotrading2

Da, Arcurile de Aur au produs 101 figurine diferite de animale – și da, puteți cumpăra colectorul set online pentru un cuplu Benjamins.

7. Tiny Toons Flip Cars

imagine

eBay.com / endortreasures

Aceste mașini nu puteau face decât să fie împinse, dar când le-ai răsturnat, un alt personaj ar fi în scaunul șoferului. Și asta a fost de ajuns. Era într-adevăr suficient.

8. Colecția Masterpiece Disney

imagine

eBay.com / actionhunter

McDonald’s știa că ultimul lucru pe care orice altceva din anii ’90 era necesar a fost o altă bandă VHS – așa că și-au umplut casetele mini cu păpuși din plastic de Cenusareasa, Aladdin și prietenii.

9. Rangeri puternici de Morphin Power

imagine

eBay.com / kparka1984

Ai merge de câte ori este necesar pentru a obține culoarea potrivită.

10. Micul Mermaid

imagine

eBay.com / disneydiva2015

Doar unul din zece Mica Sirena jucăriile a fost vopsită cu aur și a fost mai bine să se simtă mai bine decât să înregistreze lovitura câștigătoare a calului împotriva celui mai înalt elev din clasa a cincea.

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

29 − 20 =