previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Tendințele alimentare

A chef reportedly invented potato chips in 1853, but he wasn't trying to make the world's best snack food. Chef George Crum sent the paper-thin potatoes cooked until they were crisp to a customer in his Saratoga Springs restaurant who complained that his fries were too thin. chipsuri.”title =” Chips-uri de cartofi: o glumă care a ieșit drept ”
src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/320×320/54f92f3e82434_-_potato-chips-xl.jpg?resize=480:*”
/>

Hywit Dimyadi / Istock
Chipsuri de cartofi: O glumă a scăpat de bine

Un bucătar a inventat, în 1853, chipsuri de cartofi, dar nu a încercat să facă cele mai bune mâncăruri din lume. Chef George Crum a trimis cartofii subțiri de hârtie gătite până când au fost clare pentru un client din restaurantul din Saratoga Springs, care sa plâns că cartofii lui erau prea subțiri. “Chipsurile Saratoga” au devenit un meniu favorit, dar chipsurile de cartof nu au câștigat popularitate pe scară largă până când au fost produse în serie în anii 1920.

Obțineți rețete folosind chipsuri.

Tu can thank an absent-minded 11-year-old for your favorite summer treat. On a cold night in 1905, Frank Epperson left a mixture of powdered soda, water, and a stick in a cup on his porch. The next day, Epperson found a frozen pop he called the popsicles.”title =” Inventatorul Kids din Popsicle ”
class = “lazyimage lazyload”
src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/320×320/54f92f3eb8795_-_popsicle-xl-76910122.jpg?resize=480:*”
/>

Jasmin Awad / istock
Popsicle’s Kid Inventor

Puteți să vă mulțumiți unui tânăr de 11 ani, care a fost absent, pentru tratamentul preferat de vară. Într-o noapte rece, în 1905, Frank Epperson a lăsat un amestec de pudră de sodă, apă și un băț într-o ceașcă de pe veranda lui. A doua zi, Epperson a găsit un pop înghețat numit “Epsicle”. Prietenii lui i-au iubit pe cei înghețați, precum și copiii lui în anii următori (întotdeauna le-au dorit “siclul lui Pop”). În 1923, Epperson a solicitat un brevet de invenție, apoi a vândut drepturile la numele de marcă Popsicle companiei Joe Lowe din New York.

Fă-ți propriul popsicles.

 birth tale for this dessert begins at Walter Baker & Company. In 1852, chocolatier Sam German created a sweet baking bar named Tort de ciocolată germană.”title =” Tortul de ciocolată germană intră în SUA ”
class = “lazyimage lazyload”
src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/160×160/54f92f3f06456_-_german-chocolate-cake-xl-10867354.jpg?resize=480:* ”
/>

Tortul de ciocolată germană se varsă din U.S.

Povestea de naștere pentru acest desert începe la Walter Baker & Company. În 1852, Chocolatier Sam German a creat un bar dulce de coacere numit “BAKER’s German Sweet Chocolate”. Când o femeie din Texas a trimis o rețetă de prăjitură cu ajutorul unei dulciuri de ciocolată germană într-un ziar din Dallas în 1957, vânzările pentru bara de ciocolată au crescut. Alte ziare au luat reteta pentru tortul de ciocolata din Germania, dar la un moment dat au fost abandonate apostroful si “s”, lăsând doar tortul de ciocolata german.

Tort de mâncare acum? Încercați această rețetă pentru Tort de ciocolată germană.