Јулиан Алонзо

Главни кувар Julian Alonzo

Специјалност: Нова америчка кухиња

Џулијан Алонзо је шетао у ексклузивне кухиње у Манхаттановом Монтрацхету, када је имао шеснаест година: Као део специјалног програма за стажирање у средњој школи, његов рад у кухињи омогућио му је да стекне школски кредит. Француски кулинарски институт је био Алонзов следећи стан на путу до кувара, а када није био у класи, био је тешко на послу у Ла Царавелле, једном од престижних француских ресторана у граду.

Након дипломирања, Алонзо проводи четири године у иностранству, стиче нова искуства и сусреће друге куваре. Током свог боравка у иностранству, кувар је био сигуран да проводи вријеме у фамозним кухињама Париза Гуи Савои-а.

Алонзо је дошао кући у Нев Иорк Цити и заузео је позицију као соус цхеф на Сеа Грилл. Пре него што је напустио место извршног кухара у Цафе Центру, био је унапређен два пута. Његова звезда је била у успону. Алонзов рад у Цафе Центру је заслужио захвалност Цраин’с Нев Иорк Бусинесс и позив за кување у фондацији Јамес Беард.

Када су Патина Рестаурант Гроуп, власници Сеа Грилла и Цафе Центро, планирају отварање новог ресторана, Алонзо скочио на прилику, прелазак на кухиње Брассерие 8 1/2. Смештен у Сеаграм зграду, високо дизајниран и чак футуристички ентеријер потребан је смелим менијем. Алонзо је појачао изазов, стварајући иновативна и живахна савремена јела под утицајем класичног француског брассерие менија, али опремљена за модеран простор и атмосферу.

Упркос многим часовима у Брассерие 8 1/2, Алонзо је пронашао друге начине да допринесе ноћном животу Њујорка, постајући инвеститор и консултант за високо очекивани клуб БЛВД, који је отворен 2004. године.

Добавить комментарий

*

+ 87 = 96