Oamenii sunt foarte supărați de modul în care acest bucătar taie pizza

Nu sunt omul cel mai bine adaptat la internet. Ar trebui să știu mai bine. Sunt o milenară, la urma urmei, chiar dacă cuvintele mă fac să mă rătăcesc. Sigur, pot să-i ajut pe bunica să se dezaboneze de la listele de discuții și dacă îmi dai destul timp, pot găsi acele pantofi pe care chiar mi-am dorit să le cumpăr, dar nu mi-au făcut niciodată în istoricul meu de navigare. Dar încă nu înțeleg pe deplin norul (unde naiba este asta?), Și cred că lucrul într-un departament IT ar duce la o moarte timpurie.

Acestea fiind spuse, știu cum să citesc comentarii de pe Facebook – și am citit-o pe a ta.

Uneori mă fac să râd, câteodată mă fac să vreau să plâng, iar recent mi-au fost surprinși. De ce? Voi v-ați speriat peste ceva neașteptat în filmul Everything Bagel Pizza: bucătarul și creierul din spatele plăcii servite la The Salon în Dobbs Ferry, NY, tăiați felii cu foarfece.

imagine

John Komar

Cu adevărat, în timp ce filmam, eram prea fascinat de movilele de mozz și #yolkporn să înregistreză tăietorul de pizza ciudat. Dar ați văzut-o … și au avut multe de spus:

1. Ați găsit-o bizară.

imagine
Facebook / Delish

2. Ai fost deranjat.

imagine
Facebook / Delish

3. Ai prietenii tăi să te susțină.

imagine
Facebook / Delish

4. Ai numit-o o monstruozitate.

imagine
Facebook / Delish

5. Te-ai întrebat dacă WTF se întâmpla.

imagine
Facebook / Delish

6. Vroiai să intre în toată lumea.

imagine
Facebook / Delish

7. Ai fost complet oprit.

imagine
Facebook / Delish

8. Credeai că a fost o problemă mare.

imagine
Facebook / Delish

Uite, te-am auzit – mai degrabă, te-am citit – tare și clar. Dar gândiți-vă: Cuttere tradiționale pizza rotunde sunt absolut cele mai grave. Niciodată nu reușesc să prindă crusta pe prima încercare. Trebuie să executați lucrul nenorocit de un milion de ori și este imposibil să urmezi linia originală, așa că ai mai rămas cu niște felii de carne care ar fi căzut în serios.

Aici intră foarfece. Curățați-vă, lăsați-vă și ați terminat! Aceasta implică mai puțină muncă, devine pizza mai rapidă în gură și este de fapt super autentică. Italienii au servit foarfece cu piese mari pentru totdeauna. Este chiar modul în care vânzătorii străzii din țară își taie pizza.

Dacă nu sunteți încă complet deranjat, opriți și vă întrebați că WTF se întâmplă, dați foarfecii o încercare. Amazon are o grămadă de alimente – chiar și foarfece făcute exclusiv pentru tăierea “za”. Și dacă găsesc aceștia pe Internet, trebuie să fiu mai bine la internet decât credeam inițial.

Urmăriți Delish pe Instagram.