De ce nu ar trebui să arunci niciodată plută de vin departe

Acest covor de baie cu dop din vin.

Funcțional și la modă, această ambarcațiune vă oferă un pas sigur și lipsit de alunecări, ieșiți din duș, în timp ce faceți baie. Obțineți proiectul de la Curbly.

Această cutie adorabilă de plută pentru vin.

Iată un proiect pentru crafterii deosebit de la îndemână (mai ales cei cu un deget verde). Acest plantator este elegant, sezonier și te scoate din casă și în soare pentru o după-amiază. Și bineînțeles, mergeți și turnați-vă un pahar de vin pentru a vă bucura în timp ce lucrați. Mergeți la Podgoriile Beckmen pentru ao face. 

O placă de memorie din cork pentru vin.

Veți economisi puțin timp pentru a face această ambarcațiune, dar există lucruri mai rele în viață decât stabilirea unui gol de recipiente colectate de vin și forțându-vă să-l întâlniți. Amirite? Veți avea nevoie de aproximativ 150 de dopuri pentru acest proiect, care echivalează aproximativ cu 14 petreceri de pază, cu două serii Shonda Rhimes, cu un maraton de Big Little Lies și cu o pauză de după-amiază de backyard. Ai asta.  

Plăci de vin din plută.

O ambarcațiune de plută ușoară, fără probleme, pentru primii cronometre, coșerele de vin sunt o modalitate drăguță de a le da plouă vechi șansa de a străluci. Obțineți meseria de la Inspire, Design & Create.

O coroană de coroană de vin.

Deși un pic de bază în ceea ce privește proiectele de plută de vin, nu există limită pentru ceea ce puteți face cu coroana de vin. Stil pentru un anumit sezon, și adăugați flori sau verde (fals este cel mai bun) pentru o atingere acasă. Utilizați-l pe acesta din lobby-ul Hobby ca inspirație. 

Vin Lumanari Cork vopsite

Lumânările votive, un adeziv fierbinte, câteva corzi de sfoară și o grămadă de plute în picioare devin cele mai drăguțe lumânări rustice pe care le-ați văzut vreodată în această ambarcațiune. Un sfat: Fiți răbdători cu asta și distrați-vă de distanța înainte să ajungeți la lipire. Nu în aspectul votiv? Iată 8 alte idei de lumânare din plută pentru a te duce. 

Aceste plante drăguț plută copii.

Ugh, e ceva mai ciudat decât o mini-plantă într-un vază de mini-plută? Nu cred. Și ca un plus, acești copii au nevoie de doar 15 minute. Check out Upcycle Aceasta este versiunea pentru următorul proiect de duminică după-amiaza.