Cele 7 cele mai bune gustări pentru a mânca înainte de a alerga

1

imagine

Nu uitați să le atașați mai târziu!

2

Datele

imagine

Aceste pietre prețioase (naturale) cu zahăr sunt dulci și hrănitoare. Acestea conțin potasiu, care ajută funcția musculară, și oferă o doză rapidă, concentrată de carbohidrați, pe care organismul o folosește drept combustibil în timp ce alergi. Încercați să consumați 1/4 cană în jur de 30 până la 60 de minute înainte de a vă îndrepta spre exterior.

3

Cafea

Cafea

In timp ce oamenii de cafea sensibili nu ar dori sa incerce acest lucru, de cercetare a aratat ca cofeina poate ajuta la cresterea performantei si atletice rezistenta atunci cand consumate inainte de un antrenament. Încercați o fotografie de espresso sau o mică cană de cafea cu lapte de migdale cu o oră înainte fuga ta.

4

Tort de orez sau prăjituri cu unt de unt și miere

imagine

Pentru o perioadă mai lungă de timp (45 de minute sau mai mult), acest combo dulce oferă greutate lentă și carbohidrați rapizi. Schimbați pâinea cu fibre slabe dacă nu sunteți în prăjituri de orez.

5

Cereale cu fibră mică

Cereale

Cerealele cu fibre mari sunt mai greu de digerat și poate provoca probleme la stomac în timpul fugii, dar orice cu 2 grame sau mai puțin este bine, cum ar fi Special K sau Rice Krispies. Scopul pentru aproximativ ¾ ceasca cu orice lapte de obicei bea (bonus – laptele adaugă proteine).

6

Banane și unt de unt

mâncat Banana

Getty Images

O combinație clasică de pre-alergare, bananele sunt pline de potasiu (pe care corpul o folosește în timpul antrenamentelor intense) și ajută la menținerea aceleași niveluri de glucoză ca o băutură de sport ar fi. Untul de migdale sau de arahide va adăuga o mică cantitate de proteine, iar ambele sunt ușor de păstrat în pungă dacă mergi într-o zi.

7

Engleză Muffin cu jeleu

imagine

Cu aproximativ 13 de grame de carbohidrați, aceasta este o metodă rapidă și ușor de digerat gustare este perfect să mănânci înainte de o alergare de dimineață.

8

Sos de mere

imagine

Tom Grill

Cutia de masă de prânz este de fapt o gustare solidă cu fibre slabe (ceea ce înseamnă că va fi mai ușor pentru corpul tău să digere cât timp joggi). Căutați unul cu zahăr mic sau fără adaos de zahăr și adăugați câteva coajă de nuci sau un ou fiert dur pe partea laterală dacă aveți nevoie de ceva mai multe proteine.

Добавить комментарий

*

− 4 = 5