Acest truc simplu face ca boxul să se amestece cu 1000 de ori mai bine

Mă consider eu un brutar – ceea ce înseamnă pentru mine, mă coace cel puțin o dată pe săptămână, dacă nu mai mult. Și, de cele mai multe ori, aș prefera să merg mai departe și să fac lucrurile de la zero decât să folosesc un amestec, un aluat frigorific sau un fel de aluat pre-fabricat. Mă simt doar ca amestecând câteva ingrediente face o diferență uriașă în gust și chiar nu durează prea mult.

Acestea fiind spuse, există puține lucruri în lume care sunt mai mari decât amestecul de tort de box. Posibilitățile de creativitate sunt absolut nesfârșite: transformați-o într-un tort de prăjit (cum ar fi cremă boston, catifea roșie sau versiunea Samoa), o prăjitură (cum ar fi tortul nostru Funfetti) sau chiar o gogoasă uriașă. Și, așa cum vă va spune orice mama ocupată, când este ora 11 pm noaptea înaintea unei vânzări de coacere sau a unei funcții școlare pe care ați uitat complet, nimic nu vine la salvare mai rapid decât amestecul de tort.

Dar nu par să plec suficient de bine singur, așa că editorul nostru de alimente ne-a învățat un truc insider, care face ca fiecare bucată de tort să se amestece ca un amestec de la zero. În loc să urmeze instrucțiunile și ingredientele de pe cutie, ea înlocuiește uleiul cu aproape aceeași cantitate de unt topit.

Simt scepticismul tău. Dar crede-mă când spun că nu numai că aroma crește exponențial, dar textura devine lumină și ceresc. (Am auzit de la prietenii mei de gros că are ceva de-a face cu modul în care untul se leagă cu cristalele de zahăr pentru a prinde aerul.) În plus, untul are și mai multă apă în el, astfel încât tortul tău se dovedește mai umed (ugh, acel cuvânt … știu) decât să folosesc numai ulei. Bonus: Untul are de fapt mai putine calorii decat ulei pe lingura … dar vorbim despre tort aici, asa ca sa nu fim ridicol.

Dacă intenționați să schimbați, aici este un schimb dur de măsurare:

1/4 cupa ulei = 1/3 ceasca de unt topit

1/2 ceașcă de ulei = 2/3 ceasca de unt topit

3/4 cupa ulei = 1 cană de unt topit

1 cană de ulei = 1 1/4 ceasca de unt topit

Luați în considerare acest cadou pentru tine de vacanță – o modalitate de a face amestecurile de coacere vesele și sezonul dvs. de coacere luminoase.

Urmăriți Delish pe Instagram.